PGATOUR99 Top Bar

RESULT

12 tourspillere stillede til start i PGA Classic, herunder alle de førende på Order of Merit. Det var en fornøjelse at se Tuck tilbage på tour'en efter en længere skadespause, og sidste års vinder, Bernie stillede også til start for første gang i '19 sæsonen.

På første tee sted fik alle de deltagende, undtagen Kosakewitsch, 2 strafslag på 1. hul for at møde for sent til sign in. Det var åbenbart hvad der skulle til for Kosakewitsch, der førte turneringen fra start til slut og kom i klubhuset med en helt suveræn 67 netto (69 netto uden -2 slag på 1. hul). Ikke overraskende blev det den vindende score på dagen og Kosakewitsch kunne lade sig hylde som vinder af PGA Classic, hans syvende tour sejr i karrieren. Med sejren avancerer Kosakewitsch helt frem til en sjette plads på Order of Merit og må nu være blandt favoritterne til at vinde den kommende major på Tylösand (en turnering han har vundet 2 gange tidligere, seneste tilbage i 2011). Stort tillykke til Kosakewitsch.

Ohl der jagter en comeback leverede også et helt suverænt resultat, 71 netto, men måtte se sig henvist til andenpladsen.

Den førende på Order of Merit, Freddie, kom i klubhuset med 75 netto hvilket var nok til at sikre en plads på podiet og samtidig holde Siegfried und Roy (Muggi og Muffi) bag sig. Muggi og Muffi havde ellers 8-10 runder i bag'en før PGA Classsic, herunder 5-6 runder i dagene op til, afviklet under en træningstur til nordøst Irland. De kom begge i klubhuset med hæderlige scores, Røstbjærg med 77 netto og Ginsborg med 78 netto. Damsbo der som altid ligger i slipstrømmen af de førende på Order of Merit leverede endnu engang et godkendt resultat og kom i klubhuset i 77 netto, men med en dårligere bagni end Røstbjærg.

I pengene ud over podiet kom således Røstbjærg, Damsbo, Ginsborg, Bomhoff og Dessau, i den rækkefølge. Freddie tog sig af en enkelt closest på 12. hul og vandt ligeledes Spring Finish foran Røstbjærg og Damsbo.

The Board

 

©PGATOUR99 @WEBMASTER