PGATOUR99 Top Bar

RESULT

Femten medlemmer stillede til start i PGA Classic, der i år blev afviklet på Københavns Golf Klub.

Boldsammensætningen var blevet fundet efter hcp. Ohl, Raunstrup og Claes, 3 gamle københavnere tog teten med en tidlig føring efter turnet med Gregersen lige i hælene, 2 slag efter.

Men på bagni løftede Gregersen sit spil og satte alle forhåndsfavoritterne på plads og kom i klubhuset men en vindende score. Meget uheldigt for turneringen og Gregersen blev hans score baseret på hcp uden 7/8, hvorved Gregersen kom til at indlevere et forkert scorekort med et resultat der var 3 slag bedre netto end det faktiske og hvilket desværre har den hårde konsekvens, at Gregersen bliver diskvalificeret. Hvad endnu værre er, at Gregersens score, med 7/8 hcp, også var en vindende score, 76 netto med en bedre netto bagni end både Kosakewitsch og Bernhoft, begge ligeledes i 76 netto.

Kosakewitsch bliver således noteret som vinder af turneringen på denne meget uheldige og lidet ønskværdige konsekvens som følge af Gregersens forkerte scorekort. Det er Kosakewitsch sjette titel i karrieren, én som formentlig ikke vil udløse den store fejring eller hæder, eftersom Gregersen ret beset gik den bedste runde på dagen, men må lade sig diskvalificere på grund af golfreglerne.

Vi kan kun endnu engang opfordre medlemmerne til at være mere omhyggelige omkring hcp og scores – det er desværre ikke første gang at det er sket. Bestyrelsen er utrolig kede af dette uheldige og kedelige udfald af en ellers fuldstændig fantastisk turnering som udløste stor ros fra alle de deltagende medlemmer.

Det er værd at bemærke, at Bernhoft som følge af ovenstående tager andenpladsen i PGA Classic hvilket akkurat er tilstrækkeligt til, at han indtager en aktuel førsteplads på Order of Merit med samme indtjening som Ginsborg, men med et bedre average på World Rankings.

Det er endvidere værd at bemærke at vores founder, C. Langfeldt, er tilbage efter en lang fraværs periode og han viste solidt spil og en dertilhørende flot femteplads i PGA Classic. Det bliver spændende at se om Langfeldt kan vende tilbage og blande i toppen.

Vi ser nu frem mod sæsonens første major, Scandinavian Masters, på Halmstad.

The Board

 

©PGATOUR99 @WEBMASTER