PGATOUR99 Top Bar

RESULT

En forrygende 2014 sæson fandt sin afslutning til Copenhagen Open, hvor 18 stillede til start, herunder de 4 førende som alle kunne sikre sig den samlede sejr med en god runde.

Monty og Ohl kunne begge tage sagen i egen hånd og spille bedre end de øvrige i førerbolden. Denne mulighed udnyttede Monty til perfektion. Monty satte således hele feltet på plads med en knusende 73'er netto (76 brutto) og kunne derfor først løfte trofæet som vinder af Copenhagen Open og derefter, for tredje gang i træk, det eftertragtede PGA Tour Trophy som vinder af Order of Merit 2014. Monty tangerede således Ohls efterhånden gamle rekord (red. Tour vinder 2002, 2003 og 2004) og satte samtidig en ny rekord som det første medlem der har vundet 4 turneringer i én sæson. En perfekt sæson for Monty som med stående klapsalver blev hyldet til Champions Dinner med Champagne og hvad der i øvrigt hører sig til den slags enestående bedrifter. Stort tillykke til Monty som næste år jagter muligheden for, som den første nogensinde, at vinde Tour'en 4 år i træk.

Ohl, som naturligvis skuffet kunne se Monty blive hyldet, sikrede sig trods alt andenpladsen på både Order of Merit og World Rankings med sin fjerdeplads til Copenhagen Open.

Jensen kunne ikke på dagen levere det der skulle til for at spille sig helt med frem om den samlede sejr, men med en fin 7. plads til Copenhagen Open holdt Jensen fast i sin tredjeplads på Order of Merit og sluttede således for første gang i karrieren på podiet. Jensen vandt samtidig Fall Finish med et average på 3,00 i fire turneringer og blev senere på aftenen tildelt sølvfadet fra English Silverhouse som årets PGA'er, ikke mindst for hans store bedrifter i 2014 hvor han vandt 3 turneringsejre, herunder en Major.

Claes overraskede alle og stillede til start trods nylig familieforøgelse. Og det kan, som det var tilfældet med Raunstrup i 2008, altså godt betale sig. Claes leverede en flot 75'er netto og sikrede sig andenpladsen i Copenhagen Open, foran Røssberg som med 76 netto var sidste mand på podiet i turneringen.

De øvrige pengegivende placeringer blev besat af Ohl, Dubin, Bernhoft, Jensen og Mike, i nævnte rækkefølge.

Københavns Golf Klub viste sig i øvrigt, trods finregn og diset vejr, fra sin bedste side, og dannede på smukkeste vis nogle helt suveræne rammer for afslutningen af sæsonen.

Tak for en helt fantastisk 2014 sæson og endnu engang tillykke til Monty, som i den grad fortjener at blive hædret som en sand og meget værdig vinder.

The Board

 

©PGATOUR99 @WEBMASTER