PGATOUR99 Top Bar

RESULT

15 flotte PGA medlemmer samt gæsterne Joakim Bondesen og Per Esbensen samledes til et brag af en match i Dyrehaven, hvor banen ikke har stået bedre siden Thorbjørns tid!

Kæmpende mod mørket og en del høj rough, lykkedes det næsten hele feltet at komme ind til tiden, og i sidste bold, det tidligere bestyrelsesmedlem af Københavns Golfklub, samt nuværende for PGATOUR99 Christian Dubin med en hæsblæsende runde i 69 netto. Dubinens hcp ligger nu omkring det samme som i 1984, og det blev vendt til en formidabel sejr hvor han konstant på bedste Dubin-vis skramlede rundt om greens, slog flotte jernslag og holede de vigtige putts.

En stor del af sejren skal dog også gives til hans formidable holdkammerater, der tog Dubins hawk eyes til sig og fandt ALT hvad han måtte pløje ud i urten. Stort tillykke Dubin.

Med Ohl på ferie i Sverige var feltet sultne. Og Dubin ligger nu nummer 1 på OOM. Der er tight i toppen mellem MG, Tøffe, Ohl og Dubin, og måske er det blandt disse 4 at vi i år kan finde årets vinder.

Vi har nu spillet 6 turneringer, med full house fra Dubin, Tøffe og MG der alle har spillet 6 turneringer. Vinderen er som bekendt den med de 6 bedste resultater – så det er stadig HELT åbent!!!

Stor indsats af M. Røssberg lige uden for podiet, der bestod af Dubin, Toft og Tuck. Også virkelig skønt at have Tuck tilbage i feltet igen.

Alt i alt føltes det som om stemningen var tilbage i PGA, og fedt at vi var 15 mand til start.

Tak til alle for at komme samt at blive og spise herlig middag på måske Danmarks hyggeligste terrasse.

Ryder Cup næste gang – årets højdepunkt og vi overlader ordet til Captain Røssberg

The Custodians

 

©PGATOUR99 @WEBMASTER