PGATOUR99 Top Bar

RESULT

Casa Callelja Cup var i år rykket til Gilleleje Golfklub. Et anlæg der tidligere har hosted bla. TPC. Om det var vejr-situationen, Kuss' 50-års-b.day eller køreturen der resulterede i sene afbud er uvist, men 9 mand stillede til start.

Toft, der har proklameret at han vinder i år, havde jagthunden Wugga-Hugga med, der fik lagt et fint visitkort på 2. huls fairway, men generelt var en fornøjelse at have med i bolden.

Golfen var svingende og hurtigt stod det klart at det var et three-man-race; Ohl, Bom og Toft. Med 1 hul igen var det helt lige og et langt 5 hul skulle afgøre hvem der vandt. Toft spillede safe med et 5 jern fra boxen, men med et quick-hook og en lost ball til følge meldte han sig ud af striden. Bomhof listede sig frem i anlægget og med overraskende rolig sindsstemning fik han det afgørende putt for par i. Således skulle den lille mand fra Vedbæk have birdie (Bom havde slag), men 10 meter puttet var aldrig rigtigt i nærheden.

Stort tillykke til Bomhoff der således leverer sin 4 sejr siden touren blev grundlagt. Interessant nok at 3 af de 4 er Casa Calella'er.

Den lille mand fra Vedbæk leder OoM, men med et uafsluttet WMP og en 6-bedste-turneringer-regel er det hele stadig oppe i luften. Vi ses på det royale anlæg.

The Custodians

 

©PGATOUR99 @WEBMASTER