PGATOUR99 Top Bar

RESULT

Endnu en fantastisk PGA dag er en realitet.

Forårssæsonens sidste PGA turnering blev afviklet på Rungsted, og trods lidt skader fra den sidste måneds manglende vand, stod banen som altid flot og gav alle 11 fremmødte spillere sine udfordringer.

Mens feltet kæmpede mod banen, stod 2 mand ud – Siegfried og Roy - og viste at 12 runder om ugen på alverdens klassebaner giver pote. De var storspillende, og efter de første 9 huller stod det klart, at vinderen skulle findes blandt de 2
Dubin forsøgte at blande sig og var helt med fremme til 16. hul, men da gassen gik af ballonen på 17. og 18., var han ude af billedet.

Efter en drabelig dyst hvor momentum svingede mellem de 2, blev Mikes birdie på 18. hul udslagsgivende og med en smuk og imponerende runde i 1 over par, kunne Mike fortjent kåres som vinder af PGA Classic 2023, med Maddie på en smuk 2. plads. Kæmpe stort tillykke til dem begge og tak for opvisningen.

Den efterfølgende middag på terrassen, hvor alle 12 spillere deltog, bragte minder frem, og de 2 nye medlemmer Linde og Gås blev lidt efter lidt bragt op to speed med tidligere tiders PGA anekdoter og løgnhistorier.

Tusind tak for en super turnering, med stort golfspil, masser af hygge og fantatisk humør.

Rigtig god sommer til vi ses på Gilleleje 12. august.

The Custodians

 

©PGATOUR99 @WEBMASTER