PGATOUR99 Top Bar

RESULT

Endnu en fantastisk golfoplevelse på Tylösand og endnu en sejr til feltets mest vindende spiller gennem tiderne – det er hvad der står tilbage efter en fantastisk søndag i det svenske.

Tylösand bød endnu engang PGA-touren velkommen til en bane i perfekt stand, og viste sig fra sin bedste side rent vejrmæssigt, med en god blæst til at ruske i boldene, og med solen til at varme sig på. Alle 9 der stillede til start var tændte og der var en super stemning hele dagen.

Blæsten gjorde sit til at drive scores op, men spillerne var i topform, og alle holdt godt sammen på det, på 1. runde. Det var et samlet felt der gik ud til 2. runde, men her trak 2 spillere fra og da det kom til afgørelsen, var det fra 9. hul på Södra og ind, reelt set kun 2 spillere, som kæmpede om sejren.

Ohl viste endnu engang stor klasse og vandt fortjent endnu en grøn jakke og cementerede sin position som feltets bedste spiller.

Der skal lyde et kæmpe tillykke til Ohl, og en kæmpe tak til alle 9 som stillede op i Scandinavian Masters og som var med til at gøre turneringen helt fantastisk.

Vi ses på Rungsted den 20. juni.

The Custodians

 

©PGATOUR99 @WEBMASTER