PGATOUR99 Top Bar

RESULT

Årets første morgenrunde bød på endnu en fabelagtig golf- såvel som vejrmæssig oplevelse. Dyrehaven viste sig fra sin absolut bedste side, da det 10-mand store felt traskede op mod det royale anlæg. Der var højspændt atmosfære. F. Ohl (det heldige svin) havde med sine sidste 2-i-træk sejre lagt sig ALT for langt fra de nærmeste modstandere. A. Freddie lå nærmest Ohl, men endnu en trist buffet i Farum GK dagen inden havde givet 2. pladsen lidt bulder med maven, og afbud. Også Røss havde meldt sent afbud grundet prioritering af familien, hvilket efter 20 års slid og slæb for vores elskede forening, naturligvis er mere end acceptabelt! Raunstrup (på 3. pladsen) vågnede 10 minutter inden tee-off og kunne først være med fra 3. tee. Også han var ude af pointene fra start.

Bernhoft lugtede med det samme blod!

Ellers bestod feltet af en del af dem, der tidligere på året, havde haft svært ved at finde tid. M. Toft havde meldt sig til start, men der var nok ikke mange der havde de store forventninger til dennes golfpræstationer, efter et super hårdt år med genoptræning etc. Ohl og Maddie var de eneste, der denne dag spillede sin 6. ud af 6 turneringer i år – fabelagtigt engagement! C. Langfeldt havde et uvant afbud, og måtte slippe sin streak efter at have deltaget i de sidste 5 turneringer. M. Ginsborg har kæmpet lidt med formen i år, men havde stillet op til sin 5. sæsonstart. Og glædeligt at se Jonsen, Dessau og Tuck i 4. start i år. Også Thuen var klar, var det i dag han skulle have sin 2. PGATOUR99 sejr?

Banen viste sig fra sin absolut bedste side, og roughen var glædeligt tørret lidt ud. Næsten ingen vind – alle var klar!

Det stod hurtigt klart at Tøffes genoptræning rakte langt ud over bare at kunne komme på ski igen. I en brutto 42 ud og noget der lignede 8 under handicap, var feltet i absolut CHOK! Der blev talt i krogene om doping, matchfixing, lægge æg etc. – men ikke desto mindre var dette faktum. Ohl var rystet i sin grundvold, men forsøgte dog at holde fast ved at spille en flot 38'er ud. A. Bernhoft havde byttet Pornhub ud med Youtube ugen op til, og ansteg anlægget med nok det groveste claw putter grip i foreningens historie. Forestil jer fransk manchet kombineret med inverted baseball two hand opposite gripper down! Men fuck hvor det virkede. Bernie havde 10 putt på de første 9 huller og lavede den ene mirakuløse par efter den anden. Og det fortsatte på bagni. Andreas kom ind 2 over par for runden og står, ligesom sin krop, i gudeform.

Ohl, der spillede i bold med A. Bernhoft forsøgte at hægte sig fast, men med bogeys på de sidste to par-3 huller, måtte den lille mand fra Vedbæk se sit overdrevet heldige held løbe tør. Ikke engang 71 netto var nok til at slå tennis-ikonet fra Hørsholm/Rungsted af pinden.

M. Ginsborg var sulten, og leverede med en flot 74´er (der traditionelt lander én højt i feltet, men det var desværre ikke nok). MG's kræfter blev primært brugt udenfor fairway med at hjælpe sine medspillere. Det gør intet for MG, han stortrives som hjælper!

Resten af feltet kom rundt i en god tid, ca. 4 timer for en sommerunde på Københavns cementerer, at slagspil er vejen frem for PGATOU99. R&D havde dog endnu et frækt koncept oppe i ærmet. På dagen spillede vi med max +4 slag per hul. Eftersom handicap systemet er opbygget på stableford giver det mening ikke at skulle bokse rundt i scores over 10 slag per hul. Om det havde nogen direkte effekt på dagens runde er vist ikke helt klarlagt. Men det er et nyt år og R&D bruger muligheden for at teste forskellige koncepter af. Dette samler vi op på efter sæsonen.

Men tilbage til dagens resultater. M. Toft tager med en fantomrunde af rang, sin 3. sejr i PGATOUR99´s historie, og med en uhyggelig 86 brutto, 68 netto stiller Tøffe sig på den højeste skammel altimens vi, hans PGA brødre, hylder ham for en direkte mirakuløs usdvikling efter hans forfærdelige styrt på pisterne i vinter. FEDT TØFFE, HURRA FOR DIG – DET ER PISSE GODT GÅET!!!

Tøffe flyver op af listerne og ligger pt. nummer 10 på OOM med kun 2 appearences grundet helbredet. Det er flot og med 2 matcher igen kan alt ske. For i år spiller vi jo 6 ud af 8 tællende (+WMP). Det betyder for eksempel for Ohl og Maddie, at de nu kun kan bytte dårlige resultater ud med bedre resultater. Ohl's dårligste resultat i 6 matcher er en 4. plads. En 4. plads giver traditionelt set 250kr + apperance money på OOM. Hvis Ohl i næste turnering placerer sig bedre end en 4. plads, vil det kun være differencen mellem de to placeringer, der øger Ohls præmiesum. Hvorimod A. Freddie, med kun 5 spillede events, får fuld valuta i næste turnering han deltager i, og derefter er på samme system som Ohl. Det bliver UHYGGELIGT spændende at se, hvordan dette kommer til at udvikle sig. Ambitionen med 6 ud af 8 tællende er, at gøre det mere spændende i toppen, samt at øge gejsten for dem, der traditionelt set ikke kan deltage i 8 af 8 turneringer. Så er problemet bare, at næste turnering først er i oktober – det er jo om evigheder. Men afbruddet forsødes for de, der kan deltage i det sagnomspundne Ryder Cup event i midt september på Barsebäck. Måske årets højdepunkt for mange af vores medlemmer. Og med foreløbige afbud fra Freddie, Maddie og Mike bliver det et meget svært år for vores forening i det svenske. Så kom på range alle mand, jeres Kaptajn M. Røssberg forventer TOPFORM fra hele holdet!

Fedt med stor gejst og god deltagelse i foreningen, på snarligt gensyn.

The Custodians

 

©PGATOUR99 @WEBMASTER