PGATOUR99 Top Bar

RESULT

Med speederen helt i bund susede det flotte 12-mands felt mod pomfritkysten, nærmere betegnet Køge Golf Klub. Initiativet til dette banevalg kommer fra vores founding father, C. Langfeldt, hvis far efter sigende har brugt en stor del af den thailandske statskasses kongemidler, på at pumpe banen op til en rigtig flot provinsbane.

Juniorerne fra Youth Open var blot trådt af banen før #1 på OOM med sine 1.52cm majestætisk ansteg første tee, et faretruende downhill par 3.

Dubin var 3 timer tidligere væltet ud af Borgerkroen efter en våd polterabend, men befandt sig flot i sidstebold sammen med C. Langfeldt, Dessau og Raunstrup. Vi må atter bøje os i støvet for C. Langfeldts 5af5 appearences på årets Tour. Det er et ufatteligt engagement!

Efter en del slappe mellemresultater havde Maddie og Mike hjemmefra aftalt, at de ville skide på det der med uniform, og bare fokusere på golfen på dagen. Specielt M. Ginsborg, med sine 61 runder i benene for året, overrasker med sine manglende resultater. Var dette dagen – moving day? Maddie derimod ligger i den lune ende af feltet, var det hans tur i dag?

Drengene fra 2960 – Bernie og Jonsen havde også taget turen ned i den store sorte Pårsje, og der var en del medlemmer fra Køge der spærrede øjnene godt op ved synet af den tyske millionøse. Med i bilen var den unge Raunstrup i en 100-hestes brandert efter Dubins festivitas.

De altid trofaste PGA'ere Dessau og Jensen var ligeledes sultne denne dag. Søren J havde over sommeren prøvet kræfter med intet mindre end Sunningdale G.C. og kunne potentielt kaste grus i maskineriet for konkurrenterne.

Køge GK viste sig fra sin absolut bedste side. På trods af en latterlig greenfee på 600 kr, var humøret højt. Dessau skulle have bøfmiddag efter runden!

C. Langfeldt er på green i 4 på 1. hul (par 3) uden nogen strafslag – det kunne blive en lang dag at spille slagspil i. Men som dagen gik kom tempoet også, og det skulle vise sig at være en uhyggelig tæt match. Dubin tog tidligt føringen. Smurt ind i stripper cologne og dyr rødvin buldrede den kommende gom afsted, lige indtil det så ikke gik længere. Alkoholen aftog og det gjorde spillet desværre også. Dubin måtte slutte dagen på en 7. plads. Men han får fisse på lørdag så who cares!

Køge er ikke en mesterkabsbane, men den er absolut heller ikke let. Distancerne snød en stor del af feltet, og tvang flere strafslag ud af selv de bedste. Ohl spillede sig selv ud tidligt med noget så sjældent som double, triple, double på 4, 5, 6. Feltet var naturligvis alle DYBT berørte og kede af det på Ohls vegne. DYBT.

Maddie spiller et bulder af en bagni i 39 slag med to pippere. Det er desværre ikke nok.

Kocsakevwitschjs er dukket op i Køge. Også han er sulten. Men en flot Eagle på 8. er desværre det eneste nævneværdige fra denne runde.

Det er Freddie, Maddie og Raunstrup der i den sidste ende af runden kæmper om guldet. Freddie sidder fast på +4 mens Maddie og Raunstrup begge kan se sig selv sejle ned fra den høje skammel. Men det er tæt! Raunstrup misser et birdie putt for sejren på 18. hul og vores allesammens elskede A. Freddie tager sin 14. toursejr i Køge, og indtager så 4. pladsen for flest wins på PGATOUR99. Med sejren i netto 77 rykker A. Freddie atter op i nærheden af Ohl, der dog ser faretruende god ud i år. Gad vide om han vinder det lort?

Det var herligt at prøve noget nyt. Det var vidunderligt at se den store tilslutning. Tak til C. Langfeldt for initiativet – vi elsker det! Tak for en utrolig dejlig dag i provinsen.

The Custodians

 

©PGATOUR99 @WEBMASTER