PGATOUR99 Top Bar

RESULT

Makkerparret Maddie & Mike havde påtaget sig den flotte rolle som matchteam til dette års Copenhagen Open. Tanken havde været, at dette skulle være genfødslen af tidligere stormagts tiders "åbne" matchform. Tidligere med celebs og royale på gæstelisten. Men grundet for dårlig pre-tilmelding, valgte vi at udskyde den åbne match til efterårssæsonen.

Men tilslutningen skulle alligevel vise sig at være langt bedre end første tilbagemeldinger, og med 2 sene afbud stod 13 prægtige fuldblodsgolfere klar på 1. tee i Danmarks nok flotteste kulisse.

Efter de første 9 huller lå både U. Jonsen og C. Gregersen lunt til, men de gamle travere (herunder hingsten fra Vedbæk) var i den naturlige topform. C. Dubin havde 1-puttet samtlige greens på de første ni, dog med 3 forsøg per green. En stor del af feltet lå i +2 efter de første ni.

Men C. Gregersen, der på det sidste har fået ugentlig træning, og har lært vejen op til range, startede flot ud på bagni. A. Freddie havde fået en røffel tidligere på runden for forsøg på psyk. Så alt skulle ligge klart til at Gregersen kunne glide igennem hullerne med flotte points. Men da afmagten for A. Freddie (åbningsmatchens kronede vinder) alligevel stod af på reposet mellem 15/16 hul, var festen slut for det unge føl Gregersen. Efter et lille prust fra A. Freddie til C. Gregersen tog nerverne desværre over for C. Gregersen på de sidste huller. Ikke engang Ohlington kunne redde manden i storform. C. Gregersen måtte tage til takke med en super flot 5. plads, og ligner en mand på en mission i år. A. Freddie stod ikke til at redde, og med en lussing af en sidsteplads kan vi allerede nu mærke hvordan nerverne for Rungsted Havns andet fyrtårn begynder at spille ind inden næste uges mastodont af en udlandstur ligger og lurer. Kan A. Freddie få sat styr på det?

U. Jonsen gik koldblodigt ind til bagni. Vores alles svenske kompis har garanteret, som så mange gange før, formentligt ytret på 10. tee "Hvis bare jeg spiller den hjem i par så kunne jeg sgu godt komme på podiet". Historisk har denne forudsigelse ikke helt holdt stik, men man må tage (den høje) hat af for en ellers sagnomspunden Nostradamisk rytter, efter 22 år kunne der være hold i spådommen. Hold nu fast - dette er Jonsens bagni: par, par, par, bogey, BIRDIE (!!!), par, par, par. Læs den lige op for dig selv igen, og så hav et billede af Jonsen på nethinden mens du gennemgår hullerne og scoren. U. Jonsen stiller sig op på det intimiderende par 3 hul ned mod klubhuset. Terrassen er fuld af letpåklædte flotte golfpiger og højrøstede halvfulde gamle mænd. Solen står i ryggen. Vinden suser i de majestætiske nyudsprungne kastanjetræer. Ulriks nerver må have været ligeså flossede som hans gamle slidte boxershorts. Holder ryggen til det? Et potpourri af Nostradamus' tidligere citater flyver igennem hovedet på manden, der er købt i Ikea. Men det er ligemeget, han har simpelthen sprængt feltet med plutonium, og med en nervøs double kan U. Jonsen for første gang i historien løfte den store pokal flot over hovedet, og kalde sig Champion!!! Et kæmpe tillykke fra os alle skal lyde, det må fejres på Bonus Jonsens regning på Turnberry. HURRA!

Halvsvenskerens bedste ven A. Bernhoft holdt flot fast og indtog hans favoritplads på podiet som en flot nummer 2. Efter lidt handicap polymik blev det en af dagens to arrangører, hjemmebanespilleren M. Røstbjærg der kunne komme hjem til sin veganske aftensmad med en bronzemedalje om manken. Maddie havde lavet sin egen udregning af handicap, da hans kumpan M. Ginsborg ikke er den stærkeste IT fyr. Vi skal rose Maddie for at være konstant omkring sit handicap, men fremover bliver det dét handicap der står som éns officielle handicap i Golfbox, der bestemmer dagens handicap. Vi er i en transition, vi lærer hver dag og det er fedt!

Closest blev taget af Dubin og Ohl. Og longest af den ranglede (men flotte) tyr fra Rungsted, A. Bernhoft.

Lad os alle hylde vinderne, og ikke mindst dagens matcharrangører for at tage ansvar, bidrage til foreningen (også med nogle MEGET flotte præmier) og ære vores fælles forsøg på at tage verdens bedste forening tilbage til fordums storhedstider. Sammen kan vi løfte denne forening til uanede højder, det kræver bare engagement og frivillig indsats.

1000 tak for endnu en fantastisk dag sammen, vi ses på Turnberry om under 1 uge!!!

The Custodians

 

©PGATOUR99 @WEBMASTER