PGATOUR99 Top Bar

PHOTOS



RESULT

Seksten medlemmer stillede til start i årets sidste turnering, TPC, der helt ekstraordinært dels blev afviklet i oktober måned og dels blev afviklet på Københavns.

Ohl var forhåndsfavorit til at vinde Order of Merit, og dermed The PGA Tour 2020, og kun Freddie kunne ændre på det med en top placering til TPC, hvis Ohl vel og mærke blev placeret længere nede i feltet. Men nerverne spillede åbenbart Freddie et puds, både på 1. hul hvor han lavede damebajer, og på 5. hul hvor Freddie måtte notere sig selv for en ubehagelig 11'er. Dermed var al spænding væk i førerbolden og Ohl kunne cruise hele vejen ind. Men Ohl ville mere, og efter en birdie på 9. hul så han sig ikke tilbage, og gik de sidste 9 huller i par brutto. Ohl kom i klubhuset 5 over par, 73 netto, og han kunne således fejre sin fjerde TPC triumf i karrieren, men først gang siden 2003.

Raunstrup leverede også en fin runde på hjemmebane og kom i klubhuset i 75 netto hvilket var nok til at sikre sig andenpladsen og dermed avancement på Order of Merit.

Damsbo tog sig af den sidste plads på podiet med 77 netto. De øvrige i pengene var Maddie, Tuck, Toft, Mike, Freddie og Bernie, i den rækkefølge.

Stort tillykke til Ohl med sejren i TPC, årets anden major turnering. Ohl blev behørigt fejret til Champions Dinner, hvor han fik overrakt det nye TPC trofæet (sølvplatte), som blev doneret af Maddie sidste år.

Tak for en fantastisk efterårsdag i dyrehaven, en helt enestående måde at slutte sæsonen af på.

The Board

 

©PGATOUR99 @WEBMASTER