PGATOUR99 Top Bar

RESULT

Med ærgerlige afbud fra store personager som Maddie, Dubin og Jensen, stillede kun 8 medlemmer til start. Til gengæld bød dagen på den officielle retur fra en af vores foundere, Troels-Smeiiiith (aka fore-right), der efter guest-appearance på Kokkedal, igen vil være at finde som en fast del af PGA tour'en. Velkommen hjem.

Ikke desto mindre tilsmilede vejrguderne de fremmødte og hvad der er i forvejen ville være den hårdeste venue på året, fik nu et helt nyt aspekt; 35 gr. varme og ikke meget vind at spore.

Varmen udgjorde en reel faktor og som ventet mødte den lille mand fra Vedbæk velforberedt op. Elvogn MED opslået paraply, solhat og kølige drikke mødte ikke positive toner fra Deres design (der dog selv har anlagt en stram stil med en lille pløk i venstre øre (non-gay))

En kort med velfortjent frokost og alle (minus Korne der havde andre forpligtelser) var igang igen. Det var tæt i toppen og efter 7 huller stod det lige mellem Ohl og Freddie, med Kus på 3 pladsen.

Det nye bestyrelsesmedlem fandt dog herefter den store klinge frem og med en bagni i 2 over par, modsat Freddies 9, var det afgjort inden førerbolden nåede 18. Der var meget større spænding om de sekundære pladser; både Kus og MG havde lukreret på Freddies fortvivlelser og på 18. tee var status at Kus og Freddie var lige, MG 3 slag efter.

Kus slår dagens eneste dårlige 2-jern; 60m fore-right, hvide pæle og OoB. Frustrationen var tydelig og en 8er bliver resultatet. Freddie sniger den ned til en presset boogie og tager sig dermed af 2 pladsen, 2 slag bedre end MG der vinder på Kus' kollaps.

En ultra varm dag blev afsluttet på terrassen foran klubben; ømme ben, trætte hoveder, forbrændte kropsdele og store smil.

Stort tillykke til Ohl med den grønne jakke og ikke mindst hans 29. toursejr i karrieren, nu kun 2 sejre fra at tangere Formanden på Tour Victories.

The Board

 

©PGATOUR99 @WEBMASTER