PGATOUR99 Top Bar

RESULT

PGA Classic blev i år nøje tilrettelagt og eminent eksekveret af vores nye tour event bureau - F&F Creations. 12 medlemmer trodsede sommerferien og stillede til start på Kokkedal, der dannede rammerne om denne enestående sommerturnering.

Trods 5 birdies på runden lykkedes det ikke for Ohl, der igen måtte se sig henvist til andenpladsen. Den ene af de to founders af F&F Creations, Freddie, leverede nemlig en helt suveræn runde på hans tidligere hjemmebane, og kom i klubhuset i 72 netto, et slag bedre end Ohl. Freddie sikrede sig dermed sin anden toursejr i indeværende sæson. Samtidig hentede Freddie 200 kr. på Ohl, der således nu kun fører Order of Merit med 200 kr. Stort tillykke til Freddie med endnu en sejr, og et resultat der bringer ham i position hvor han nu er blandt favoritterne til at vinde Order of Merit og dermed PGA tour'en 2020. Der er dog stadig stadig lang vej igen, der resterer 4 matcher i indeværende sæson, inkl. WMP, men Ohl og Freddie har fået skabt et hul ned til de nærmeste forfølgere, Mike, Maddie og Jensen.

Sidste mand på podiet til F&F Creations sommerturnering var S. Jensen, der stille og roligt er ved at blande sig i toppen af Order of Merit. Det bliver spændende at se om Jensen kan lukke hullet op til Ohl og Freddie i løbet af efterårssæsonen.

De sidste i pengene var Ginsborg, Kornerup, Damsbo og Thuen, i den rækkefølge. Stor tak til F&F Creations for en suveræn dag på Kokkedal, vi håber at se mere til deres arrangementer i nær fremtid.

The Board


 

©PGATOUR99 @WEBMASTER