PGATOUR99 Top Bar

RESULT

Elleve medlemmer stillede til start i Nordsjælland Open på Københavns, herunder naturligvis de førende på Order of Merit.

Efter en suveræn 2019 sæson har Maddie i indeværende sæson, indtil nu, haft svært ved at levere samme resultater som sikrede ham den samlede sejr sidste år, men det blev der lavet om på til Nordsjælland Open. Med fire birdies på runden, herunder på 17. og 18. hul, og trods en firedobbelt bogey på 12. hul, kom Maddie i klubhuset i 77 brutto / 73 netto, hvilket var nok til sikre Maddie sejren i Nordsjælland Open for andet år i træk.

Ohl førte ellers turneringen næsten hele vejen, men en dobbelt bogey på 15. hul, samtidig med at Maddie sluttede birdie-birdie betød, at matchen blev helt åben på afslutningshullerne. Selvom Ohl sluttede med tre pars, men det var ikke nok til at han kunne bringe sig foran igen, og Ohl kom ligesom Maddie i klubhuset med en 73 netto, men med en dårlige bagni netto, hvormed Ohl blev henvist til andenpladsen.

Jensen var tæt på at løbe med det hele med en helt suveræn bagni, men sluttede et slag efter de førende og sikrede sig den sidste plads på podiet.

De øvrige i pengene var Jonsen, Ginsborg, Kosakewitsch, Bernhoft og Freddie, i den rækkefølge, og det er værd at bemærke, at Jonsen virkelig er begyndt at finde sin gamle form frem fra hylden. Det er længe siden at Jonsen har blandet sig i kampen om topplaceringerne og det bliver spændende, at se hvad hans nyfundne form og interesse for golfen kan bringe med sig af resultater i efterårssæsonen.

Med sejren avancerede Maddie på Order of Merit og han er nu, igen, blandt favoritterne til at vinde den samlede sejr i år. Men alles øjne hviler pt. på Ohl, der med andenpladsen og en førsteplads på Spring Finish nu er førende mand på Order of Merit. Han overtager førstepladsen fra Freddie, der leverede et skuffende resultat til Nordsjælland Open.

Stort tillykke til Maddie med titelforsvaret og hans sjette toursejr i karrieren.

Tak for endnu en suveræn dag på KGK.

The Board

 

©PGATOUR99 @WEBMASTER