PGATOUR99 Top Bar

PHOTOS



RESULT

16 medlemmer stillede til start på det royale anlæg til sæsonens tredje turnering, Copenhagen Open. Konditionerne var helt perfekte og banen spillede relativt nemt uden rough af nævneværdig karakter.

Efter turnet havde Kosakewitsch taget en aggressiv føring i -3. Freddie, Ohl, Jensen, Maddie, Toft og Røssberg lå alle omkring even eller i +1/+2 og jagtede Kosakewitsch, og den indbyrdes kamp om en top placering i pengene. Omkring turnet fik Røssberg for alvor fat i spillet og med 9 pars i træk var han i -5 efter 15. hul. Kosakewitsch der var i -4 efter 12. hul fik lavet et par bogeys og da Røssberg var på 16. hul kom meldingen fra Gamebook om, at Kosakewitsch havde lavet en triple bogey på 18. hul. Derfra kunne Røssberg med en føring på 5 slag spille den sikkert hjem til den første sejr på PGA tour'en siden 2005 (15 års tørke).

Kosakewitsch sikrede sig, trods triple bogay på 18. hul, andenpladsen og Freddie fik holdt rigtig fint sammen på det på de sidste huller og var sidste mand på podiet. De øvrige i pengene var Jensen, Ohl, Maddie, Tuck og Toft, i den rækkefølge.

Velkommen tilbage på tour'en til Toft, der i sin comeback turnering spillede sig direkte ind i pengene med en flot 78´er. Toft nappede ydermere en closest to the pin på 12. hul. Langfeldt, den inkarnerede PGA'er som han er, havde taget den lange tur fra Götebord for at være med. Langfeldt sluttede desværre uden for pengene, men nappede den anden closest på 16. hul.

Freddies tredjeplads betyder, at Freddie nu indtager førstepladsen på Order of Merit alene. Ohl indtager en aktuel andenpladsen og Mike rykker fra en delt førsteplads ned på tredjepladsen. Sidste års vinder, Maddie, er distanceret lidt, og ligger pt. nr. 4 på Order of Merit. Det bliver spændende at se om Maddie kan hive storspillet fra sidste år frem igen, og blande sig helt i toppen.

Tak for en fantastisk dag i dyrehaven og for at PGA er i gang igen. Vi ser frem mod næste match den 10. juni.

The Board

 

©PGATOUR99 @WEBMASTER