PGATOUR99 Top Bar

RESULT

Al fokus var rettet mod Røstbjærg til årets sidste turnering, TPC.

Kun Freddie og Ginsborg havde en illusorisk og teoretisk mulighed for at vinde Order of Merit, men det stod hurtigt klart, at det ikke kom til at ske.

Udenfor fokus blev der dog for alvor leveret af vores nyligt hjemvendte medlem, S. Jensen. En helt suveræn indsats på anlægget betød at han kom i klubhuset i 71 netto, hvilket ingen i feltet var i nærheden af at kunne matche, end ikke formanden der var hjemme fra NY for blandt andet at forsøge at forøge sin føring på Tour Victories.

Stort tillykke til Jensen med sejren i TPC, hvilket er Jensens første i karrieren og Jensens kun anden major sejr.

Maddie vil i løbet af efteråret overdrage den flotte platte som han har doneret til TPC, når den er blevet behørigt indgraveret med alle de tidligere vindere og naturligvis Jensen som årets vinder. Sejren i TPC betyder at Jensen slutter året i top 10 på Order of Merit, efter at have spillet kun 2 turneringer i indeværende sæson.

Damsbo, der længe førte TPC, måtte i sidste ende se sig slået af Jensens enestående bedrift, men Damsbo fik dog sikret sig andenpladsen i TPC - og dermed også en flot samlet andenplads på Order of Merit.

Bernhoft tog sig af den sidste placering på podiet i TPC mens at Ohls fjerdeplads betyder, at Ohl avancerer til en samlet tredjeplads på Order of Merit.

Freddie og Ginsborg, der ellers kæmpede om den samlede andenplads måtte se sig henvist til hhv. fjerde- og femtepladsen på Order of Merit, efter skuffende placeringer længere nede i feltet i TPC.

En fantastisk dag på Rungsted blev efterfulgt af Champions Dinner, med drinks hos Bernhoft forinden, og hvor alle årets vindere blev hyldet og hvor Ginsborg blev kåret til årets PGA´er. Stort tillykke med denne flotte hæder.

The Board

 

©PGATOUR99 @WEBMASTER