PGATOUR99 Top Bar

RESULT

Efter 8 sæsoners tørke, uden sejre, kan Maddie nu fejre sin fjerde toursejr i karrieren. Maddie har de seneste sæsoner spillet rigtig godt, men det har ikke rigtig ført til de store resultater. Det er der for alvor ændret på nu, og med sejren avancerer Maddie fra fjerdepladsen til andenpladsen på Order of Merit. Stort tillykke til Maddie, der nu er blandt favoritterne til at vinde tour´en i indeværende sæson.

Den førende på Order of Merit, Freddie, kom også i klubhuset i even par (netto), men måtte se sig henvist til andenpladsen på grund af en dårligere score på de sidste 9 huller, og ikke mindst som følge af et strafslag på 15. hul, der kostede Freddie sejren. Freddie holder dog fast i førstepladsen på Order of Merit.

Damsbo leverede igen en god runde og nappede den sidste placering på podiet. Damsbo fastholder sin tredjeplads på Order of Merit, nu delt med Mike.

Ohl, der ellers var tæt på at kunne true de førende måtte se sig henvist til fjerdepladsen, efter en bogey-triplebogey afslutning, herunder med et flæk ind på terrassen fra greenside bunker på 18. hul. Det er efterhånden svært at forestille sig Ohl blande sig i toppen af Order of Merit i år. Men der er stadig 5 turneringer + WMP, og man skal aldrig afskrive Ohl.

Mike, Kornerup, Bomhoff og Dubin sikrede sig de øvrige placeringer i pengene, i den rækkefølge.

Maddie og Freddie lavede begge 37 stableford point, og de bliver begge reguleret 0,2 ned i hcp.

Tak for en super dag på Københavns.

The Board

 

©PGATOUR99 @WEBMASTER