PGATOUR99 Top Bar

RESULT

I et par graders varme og hård vind formåede Freddie at holde fast på de sidste huller hvor sejren skulle afgøres blandt en håndfuld medlemmer der alle lå med helt fremme.

Med en rigtig god bagni i 39 slag kom Freddie således i klubhuset i 78 netto hvilket lige akkurat var nok til at han under præmieoverrækkelsen kunne lade sig hylde som vinder af Copenhagen Open 2019.Stort tillykke til Freddie.

Sejren betyder at Freddie avancerer til førstepladsen på Order of Merit, delt med Ginsborg, men med et bedre average grundet netop sejren i Copenhagen Open. Ginsborg kom i klubhuset med 78 netto hvilken igen sikrede ham en andenplads.

Røstbjærg der har spillet godt i noget tid nu, men endnu ikke helt fået det konverteret til sejre på touren, leverede igen et fint resultat og med en 79'er (og en bedre bagni end Dubin) sikrede han sig tredjepladsen og fastholder sin placering som nummer fire på Order of Merit. Dubin kom også fint rundt på anlægget og en 79'er sikrede Dubin fjerdepladsen.

Den førende på Order of Merit før Copenhagen Open, Damsbo, må sande at der er koldt på toppen. Damsbo kunne ikke finde det suveræne spil han leverede på Falsterbo og kom i klubhuset i 82 netto, hvilket rakte til en femteplads. Damsbo indtager dog en aktuel tredjeplads på Order of Merit og er kun 150 kr. efter de førende.

Dessau, Langfeldt og Bomhoff, i den rækkefølge, tog de sidste placeringer i pengene.

The Board

 

©PGATOUR99 @WEBMASTER