PGATOUR99 Top Bar

RESULT

Efter en dramatisk major på Rungsted hvor Bernhoft efter en forfærdelig start fik styr på nerverne med birdie på 9. hul og eagle på 11. hul, og således kom i klubhuset i 76 netto, stod det klart, at Fall Finish kunne få en afgørende betydning. Bernhofts sjette plads var akkurat nok til at han blev nummer tre på Fall Finish hvorved Ginsborg var henvist til fjerdepladsen, uden for pengene

Bernhoft fik således lige akkurat forsvaret sin føring på OoM og kunne til Champions Dinner lade sig hylde og løfte trofæet som vinder af PGA touren for første gang i karrieren. Stort tillykke til Bernhoft der skriver sig ind i historiebøgerne som den kun sjette vinder af PGA touren.Bernhoft kunne ligeledes lade sig hylde som vinder af World Rankings med et average på 3,14 i 7 turneringer.

Bernhoft har været i pengene i alle 7 turneringer i indeværende sæson, herunder har han vundet 2 turneringer og har 2 andenpladser. Det har på alle måder været en helt suveræn sæson for Bernhoft der nu kan forberede sig på sit titelforsvar i 2019 med henblik på at blive den kun fjerde spiller i historien der vinder tour'en mere end én gang. Det er også værd at nævne, at det er første gang siden Raunstrups sejr i 2008 at en anden end Ohl, Formanden eller Dubin vinder tour'en.

En enestående og fortjent bedrift som blev behørigt fejret med drinks hos vinderen selv både før og efter Champions Dinner på Skovshoved Hotel.

The Board

 

©PGATOUR99 @WEBMASTER