PGATOUR99 Top Bar

RESULT

Ti medlemmer stillede til start kl. 06:30 på Københavns, på en perfekt sensommer morgen. Det så længe ud til at blive umådeligt spændende, da feltet ved turnet var helt samlet, ingen havde taget en stor føring og ingen var sat helt af, men på de sidste 9 huller fik Damsbo og Ohl hægtet resten af feltet af og duellerede om sejren.

Damsbo indtog med få huller tilbage en føring på 2 slag, men Ohl fortsatte sin par stime ind og kom i klubhuset i 72 netto. Damsbo kunne ikke holde fast og en bogey, dobbeltbogey, bogey afslutning betød, at han kom i klubhuset i 73 netto.

Ohl kunne således lade sig fejre som vinder af The International 2018. Det var Ohls første toursejr i 2018, og samtidig Ohls 28 toursejr i karrieren. Ohl er nu "kun" 4 toursejre fra at tangere formandens 32 toursejre. Ohls sejr betyder tilmed at han avancerer fra fjerdepladsen på OoM til en aktuel andenplads (delt med MG).

Udfaldet af semifinalerne og finalen i World Match Play bliver nu meget afgørende i forhold til Ohl og MG's chancer for at hente Bernie.

De øvrige i pengene var Bernie, Dubin, Maddie, MG, Freddie og Raunstrup, i den rækkefølge.

The Board

 

©PGATOUR99 @WEBMASTER