PGATOUR99 Top Bar

RESULT

Den førende på Order of Merit, A. Bernhoft lagde hårdt ud og gik de første 9 huller i én over par. Det var lige akkurat nok til at indtage en føring ved turnet, tæt forfulgt af Gregersen, Ginsborg og Freddie. Men Bernhoft holdt fast til sidst, trods en ubehagelig triple bogey på 15. hul, og kom i klubhuset med 34 point.

Mike der virkelig havde fundet noget ude på banen, havde spillet sig helt frem i feltet og kom i klubhuset med 33 point, og eftersom Gregersen, Freddie og Ohl ikke fik holdt helt sammen på det på de sidste 9 huller kunne Bernhoft løfte armene og fejre sejren på Simons, og dermed sin tiende tour sejr i karrieren.

Stort tillykke til Bernhoft der udbygger sin føring på Order of Merit. Ginsborgs andenplads betyder at han overtager andenpladsen på Order of Merit og henviser Freddie til tredjepladsen.

Sidste års vinder, Ohl, indtager en aktuel fjerdeplads. De øvrige placeringer kan ses under results.

Tak for en helt suveræn og hyggelig dag på Simons, der efter et par sæsoners fravær, dannede rammerne om turneringen. Banen stod suverænt, med hurtige greens, og vil med sikkerhed være at finde på 2019 programmet. Efter sommerferien venter de sidste to turneringer i 2018 sæsonen, The International og TPC, de sidste matcher i World Match Play samt en Ryder Cup, før vi i oktober tager hul på 2019 sæsonen.

Rigtig god sommer!

The Board

 

©PGATOUR99 @WEBMASTER