PGATOUR99 Top Bar

RESULT

Den fjerde udgave af British Open blev for anden gang afviklet i Skotland. Trump Int., Cruden Bay og Royal Aberdeen dannede rammerne omkring denne specielle event, der samtidig markerede foreningens 20 års jubilæum.

Efter første runde på Trump stod det klart, at Jensen måtte regnes blandt favoritterne til at vinde 2018 udgaven af British Open. Efter 18 træningsrunder i Australien kom Jensen i klubhuset på Trump med en 77'er og indtog en tidlig delt føring (red. med Maddie).

På Cruden Bay sad den ikke ligeså skarpt som på Trump, men Jensen kom alligevel i klubhuset efter 36 huller med 80 og 82 netto.

Ohl og Maddie havde begge spillet suverænt på Cruden Bay og før finalerunden på Royal Aberdeen var Jensen henvist til tredjepladsen, hhv. 8 slag efter Ohl og 3 slag efter Maddie og med Raunstrup jagtende på fjerdepladsen, kun et slag efter Jensen.

Troen på en sejr var der muligvis stadig hos Jensen, mens de fleste havde afskrevet Jensens muligheder for at løfte trofæet. Men i førerbolden, hvor al fokus var på Ohl og Maddie, leverede Jensen en fuldstændig suveræn indsats og kom i klubhuset med en 74'er.

Ohl og Maddie kunne ikke svare igen med tilsvarende lave scores, og det var således lykkedes for Jensen at lukke hullet op til Ohl og Maddie og endda indtage en føring på 2-3 slag. Jensen kunne således på 18. hul, uden nerver, sænke sit putt for bogey og for en enestående sejr med en 2 slags margin ned til nærmeste forfølger, Ohl.

Stort tillykke til Jensen, der indskriver sig i historiebøgerne som vinder af British Open, uden tvivl den sværeste turnering at vinde i PGA regi, og som kun en håndfuld spillerede, historisk, har formået at gøre ham efter.

The Board

 

©PGATOUR99 @WEBMASTER