PGATOUR99 Top Bar

RESULT

Tretten medlemmer stillede til start i årets første major, herunder alle de førende på Order of Merit, på en helt fantastisk forårsdag i det svenske.

Freddie tog en tidlig føring fra morgenstunden, men langsomt åd Raunstrup og Ohl sig ind på ham og kom i klubhuset med en delt føring i 80, med Freddie og Bernie lige bag sig med henholdsvis 1 og 2 slag. Det var således helt tæt i førerbolden før anden runde.

På Södra åbnede Raunstrup virkelig op for sit A game, og efter 9 huller stod det klart, at han var en mand med en mission. 2016 fadæsen, hvor Raunstrup smed det hele væk på 35 hul, skulle revanceres, og ved turnet førte Raunstrup med 4 slag ned til Ohl, Freddie og Bernie. Derfra så Raunstrup sig ikke tilbage og kom i klubhuset med dagens bedste score på Södra, 73, og ligeledes dagens bedste score samlet, 153, og kunne lade sig hylde som major vinder og vinder af den lidet eftertragtede grønne jakke, som ikke har hængt i Raunstrups klædeskab siden sejren i 2010. Denne blev behørigt overleveret af sidste års vinder, A. Freddie. Stort tillykke til Raunstrup der avancerer til fjerdepladsen på Order of Merit og samtidig har kvalificeret sig til Plantation Course Event 2019.

Freddie vandt en indædt kamp, i førerbolden, om andenpladsen med samlet 156, mens Bernhoft tog den sidste placering på podiet med samlet 159 og en bedre sidste runde end Ohl.

De øvrige i pengene: Ohl, Damsbo, Maddie, Mike, Tuck, Dubin, i den rækkefølge.

Bernhoft vinder Spring Finish 2018 foran Ohl og Freddie og med en tredjeplads i Scandinavian Masters og en førsteplads på Spring Finish har Bernhoft lagt sig alene i spidsen på Order of Merit, skarpt forfulgt af Freddie og Mike. Ohl er distanceret med 1.000 på Order of Merit og skal virkelig finde noget stort frem i efterårssæsonen for at genvinde tour'en.

The Board

 

©PGATOUR99 @WEBMASTER