PGATOUR99 Top Bar

RESULT

Tolv medlemmer stillede til start i Copenhagen Open der blev afviklet en dejlig efterårsmorgen på Københavns Golf Klub. Hård vind (kuling) gjorde betingelserne svære fra morgenstunden, især på de første 6 huller der spillede i modvind. Feltet blev således hurtigst spredt. Fra 7. hul og ind var der stort set medvind på alle huller, på nær 11. og 12. hul, og herfra blev der scoret hæderligt hele vejen rundt.

Ginsborg holdt dog meget fornemt fast i det gode spil og kom i klubhuset med 30 point. Røstbjærg og Gregersen formåede ikke at holde fast på de sidste 9 huller og måtte således se dig distanceret med 4 point, og kom begge i klubhuset med 26 point. Med en bedre bagni sikrede Gregersen sig andenpladsen mens Røstbjærg sikrede sig en tredjeplads og sidste plads på podiet. Damsbo fik ligeledes heller ikke skrabet nok point sammen til at kunne true Ginsborg, men kom dog ind med 24 point, hvilket rakte til en fjerdeplads. Ginsborg kunne således løfte armene og fejre en suveræn toursejr og sin 17. sejr i karrieren. Røssberg, Bomhoff, Freddie og Dubin tog sig af de sidste placeringer i pengene, i den rækkefølge.

Stort tillykke til Ginsborg, der også samtidig har kvalificeret sig til Plantation Course Event 2019. Sejren betyder også, at Ginsborg indtager en aktuel førsteplads på Order of Merit 2018.

Tak for en suveræn efterårsdag på Københavns og tak til Dubin for fødselsdags gl. dansk før tee off og til Dubin og Raunstrup for gode sponsorpræmier.

The Board

 

©PGATOUR99 @WEBMASTER