PGATOUR99 Top Bar

RESULT

PGA Tour'ens 20. sæson blev behørigt åbnet på The Scandinavian, Old Course, med et felt tællende 14 medlemmer.

Bernhoft, der oprindeligt havde meldt afbud til turneringen, prioriterede åbenbart rigtigt med sin tilmelding dagen inden matchen. Bernie kom lidt sløvt fra start med 5 bogeys og en triple bogey, men med 3 birdies på hhv. 8, 13, og 17. hul, og en bagni i 1 over par, sikrede Bernie sig en runde i 76 netto. Ingen af de øvrige kunne svare igen på Bernies præstation og han vandt således suverænt med 3 slag ned til Freddie på andenpladsen.

Bernie kunne således fejre sin niende sejr i karrieren, første sejr siden 2013. Bernie kvalificerede sig i øvrigt med sejren til Plantation Course Event 2019.Stort tillykke til Bernie der naturligvis indtager en aktuel førsteplads på hhv. OoM 2018 og WR 2018.

Freddie og Mike lignede ellers længe kandidater til at tage sejren, men med en dobbeltbogey på 18. hul smuldrede Freddies chancer endegyldigt, mens Mike der havde spillet rigtig godt frem til 16. hul, desværre smed muligheden for en sejr væk med en 9'er på 17. hul og en dobbeltbogey på 18. hul.

Kornerup der var i klubhuset med en 81'er sikrede sig således den sidste plads på podiet foran Mike, med en bedre bagni.

Ohl, Tuck, Maddie og Røss sikrede sig de sidste placeringer i pengene, i den rækkefølge.

Tak for en rigtig god dag på et af Danmarks absolut bedste anlæg, måske det bedste (ratet #1 i Danmark) og stor tak til Mike for værtskab og til Ohl for at smide gavekort i puljen.

Vi glæder os til at se alle medlemmerne til den sidste turnering i kalenderåret 2017, til Copenhagen Open på Københavns den 28. oktober 2017.

The Board

 

©PGATOUR99 @WEBMASTER