PGATOUR99 Top Bar

PHOTOS



RESULT

Sytten medlemmer stillede til start i Tour Players Championship, årets sidste turnering og årets anden major, der i år blev afviklet på Royal Golf Club.

Freddie havde ikke sovet i flere dage op til turneringen, med en teoretisk mulighed for at vinde tour'en for første gang med en sejr og Ohl langt nede i pengene. Men Freddie spillede desværre ikke chancen da det allerede efter få huller stod klart, at en sejr var udelukket.

Bernie kom derimod rigtig godt fra start og tog en tidlig føring efter få huller, med ved turnet tegnede der sig et billede af, at det var Mike og Kosakewitsch der kæmpede om sejren.

Kosakewitsch der var ude i første bold kom i klubhuset som club house leader og kunne i lang tid sidde og følge Mike på Gamebook, der kunne tillade sig at sætte nogle slag til på de sidste 4-5 huller ift. hcp. Med bogey på 14. og 15. hul og en par på 16. hul så Mike rimelig komfortabel ud. Men en dobbelt bogey på 17. hul betød at Mike's føring var indskrænket til kun 2 slag. På 18. hul efterlod Mike sig således et 3 meters putt for sejren, der iskoldt blev drænet.

Mike kunne således løfte armene og fejre sin tredje triumf i TPC og sin fjerde major sejr i karrieren. Sejren var samtidig Mike's toursejr nummer 16. Mike er fortsat den fjerde mest vindende på tour'en med 6 titler flere end nummer fem, Jensen, der har 10 tour sejre. Stort tillykke til Mike der med sejren sikrede sig andenpladsen på Order of Merit, Mikes bedste resultat siden 2010. Mike vandt i øvrigt også Fall Finish med et average på 3,25 i 4 turneringer og sikrede sig ydermere kvalifikation til Plantation Course Event 2018.

Kosakewitschs andenplads i TPC betyder ligeledes at han også kvalificerer sig til Plantation Course Event 2018.

Dubin sikrede sig den sidste plads på podiet, mens formanden, hjemvendt fra N.Y. for at deltage i TPC og RC, blev nummer 4, foran Bernhoft, Ohl, Jonsen, Damsbo og Røssberg, alle i pengene, i den rækkefølge.

Under Champions Dinner på Beau Marché blev sæsonens vindere hædret og fejret, herunder fik Ohl på behørig vis overrakt trofæerne efterfuldt af en fin vindertale.

Ryder Cup holdet blev præsenteret, Freddie blev stort set enstemmigt og yderst fortjent hædret med den fornemme titel ”Årets PGA'er” og formanden sluttede aftenen af med en tale til medlemmerne. Foreningens nittende sæson fandt således sin afslutning, kun Ryder Cup'en mangler at blive afviklet, og vi ser herfra frem mod vores tyvende sæson med dertilhørende jubilæumstur til Skotland. Vores tyvende sæson indledes som bekendt allerede den 7. oktober 2017 med Åbningsmatchen 2018 der afvikles på PGA of Sweden National.

The Board

 

©PGATOUR99 @WEBMASTER