PGATOUR99 Top Bar

PHOTOS



RESULT

Elleve medlemmer stillede til start i The International på Falsterbo's enestående links anlæg.

Damsbo og Mike indtog en tidlig føring, men ved turnet havde Jensen og Dubin overtaget toppen af leaderboardet, Dubin efter en hole-in-one på 6. hul. Freddie, Mike og Damsbo lå alle til, kun få slag efter de førende. Men Jensen havde taget sit a-game med og lå efter 14 huller til at tage sejren i +1, og således med en føring på 3 slag ned til Dubin på andenpladsen. Jensen lavede dog en alvorlig fejl på 15. hul hvor han spillede forkert bold og måtte tage 2 strafslag. Dubin fulgte op med en triple på 17 hul. Freddie spillede samtidig fejlfri golf og kom i klubhuset i +3, 74 netto og var clubhouse leader. Jensen kunne ikke levere ned ad 18 da det virkelig galt og en par fra Dubin på 18. hul var ikke nok. Freddie kunne således løfte armene og fejre sin anden titel i indeværende sæson, denne gang som vinder af The International 2017.

Stort tillykke til Freddie med sejren, der bringer ham i en position, hvor han har en teoretisk mulighed for at vinde tour'en i år, med en sejr i TPC, eller en andenplads i kombination med en eller to closest og/eller præmiepenge fra Fall Finish.

Også stort tillykke til Dubin med en fantastisk hole-in-one på 6. hul. Dubins anden hole-in-one, og den kun tredje hole-in-one i en PGA turnering (red: Formanden på Asserbo, og Thuen sidste år på Falsterbo). Med en par på 18. hul sikrede Dubin sig andenpladsen foran Jensen, der tog den sidste placering på podiet.

Mike, Damsbo, Ohl, Bernie og Røssberg tog sig af de sidste placeringer i pengene, i den rækkefølge.

Tak for en hyggelig dag på Falsterbo, og tak til Mike for super sponsorpræmier.

The Board

 

©PGATOUR99 @WEBMASTER