PGATOUR99 Top Bar

RESULT

På Halmstads suveræne anlæg blev legendariske Scandinavian Masters, traditionen tro, afviklet som en 36 hullers turnering på Södra og Norra. Et mindre, men stærkt felt, bestående af 9 medlemmer stillede til start.

Freddie, Jensen og Mike lagde hårdt ud og lagde sig i føringen efter første runde. Norra trækker som bekendt altid tænder ud, og det blev således mere end almindeligt spændende på de sidste 9 huller, hvor 6 medlemmer var i med i kampen om den samlede sejr. Ohl spillede sig som sædvanlig helt med frem til sidst, ligesom Freddie, Mike, Jensen, Kornerup og Damsbo alle var indenfor få slag.

Et drama udspillede sig med Ohls parstime til sidst, men Freddie fik holdt fast og kunne således med en margin på 1 slag ned til Ohl løfte armene og fejre sin første major sejr i karrieren og i øvrigt sin kun 3 tuneringssejr i en slagspilsturnering.

Stort tillykke til Freddie der med sejren avancerer til 2. pladsen på Order of Merit. Sejren betyder endvidere, at Freddie har kvalificeret til PCE 2018. Ohl fik med sit stærke comeback til sidst sikret sig andenpladsen og eftersom Ohl samtidig vandt spring Finish, udbyggede Ohl sit forspring til de øvrige på Order of Merit. Ohl ligger suverænt nr. 1 på Order of Merit og det står allerede nu, efter halvdelen af sæsonen er afviklet, at han bliver en svær mand at hente.

Kornerup, Mike, Jensen, Damsbo, Dubin, Raunstrup og Dessau tog de efterfølgende pengegivende placeringer, i den rækkefølge. Ohl og Kornerup var allerede kvalificeret til PCE 2018, så deres top 3 placering i Scandinavian Masters får ingen betydning i den henseende. Damsbo og Jensen blev hhv. nr. 2 og nr. 3 i spring finish, og det har udløst præmiepenge på Order of Merit.

Fall Finish indledes med CCC på Rungsted d. 8. juni 2017.

The Board

 

©PGATOUR99 @WEBMASTER