PGATOUR99 Top Bar

RESULT

Ni medlemmer stillede til start i 2017 kalenderårets første turnering (ud over PCE), PGA Classic på Barsebäck. Hvad der skulle have været en behagelig forårsrunde udviklede sig vejrmæssigt til noget der kunne inde om European; hård vind, fuld regn og 5 grader

Jensen, Damsbo og Ohl lagde sig tidligt i spidsen af feltet. Efter 13-14 huller lå fire spillere på en delt førsteplads, men med en grim snemand på 14, fulgt op af bogeys og dobbeltbogeys smed Jensen den delte føring. Samme historie betød at Damsbo også spillede sig ud af kampen om sejren. Det lå således mellem Dubin og Ohl der begge sluttede stærk af, men Ohl måtte til sidst se sig slået med et enkelt slag og Dubin kunne således løfte armene og fejre sin nittende store triumf i sin nitten år lange karriere på PGA tour'en.

Damsbo fik trods sin noget ubehaglige afslutning sikret sig en podieplacering, mens Mike, der på bagni bed sig fast, nappede fjerpladsen foran Freddie, der ellers i lang tid så ud til at blive sorteper. Maddie, Jensen og Thuen sikrede de sidste placeringer i pengene, i den rækkefølge, mens Kosakewitsch med en rigtig grim afslutning på runden, især med en 9'er på 16. hul måtte gå tomhændet hjem, bortset fra lidt appearance money.

Ohl fastholder førstepladsen på Order of Merit, mens Dubin avancerer fra 11 pladsen til en delt andenplads med Jensen, skarp forfulgt af Damsbo på fjerdepladsen. Thuen sikrede sig igen en pengegivende placering og det er godt at se Thuen bide sig fast i top10 i år. Det bliver spændende at se om han kan holde den placering hele vejen hjem og måske sikre sig Ryder Cup deltagelse for første gang siden 2002. Stort tillykke til Dubin med en flot sejr. Med til historien hører, at Dubin 2 dage før turneringen overvejede at melde afbud på grund af en knæskade, og trods fysioterapeutens anbefaling om det modsatte valgte Dubin, stærkt bakket op på hjemmefronten at stille til start. Vel mødt til Scandinavian Masters, årets første major, om små 3 uger.

The Board

 

©PGATOUR99 @WEBMASTER