PGATOUR99 Top Bar

RESULT

14 medlemmer var tilmeldt Copenhagen Open 2017, men sene afbud og 4 x no show på dagen, betød at et lille felt bestående af 8 medlemmer kæmpede om hvorledes pengepræmierne skulle fordeles.

Københavns stod rigtig godt, trods en meget tidlig start kl. 7.40 på en kold efterårsdag. Det lå længe meget tæt mellem 5 af de 8 medlemmer, hvoraf Bomhoff, Slapper og Dubin blev distanceret omkring turnet.

Efter 16 huller førte Jensen, der ellers igen kom rigtig skidt fra start, men fik hentet det tabte.Mike var kun et slag efter, og Ohl og Raunstrup var to slag efter den førende – Jensen. Men 17. hul viste sig at være udslagsgivende for matchens resultat. Mike fik en ubehagelig 9'er på 17. hul og spillede sig selv ud af kampen om sejren. Raunstrup der ellers var ved at spille sig helt frem med en rigtig god bagni, måtte tage en dobbeltbogey på scorekortet, og pludselig lignede det en komfortabel sejr til Jensen. Men også Jensen rodede sig ud i problemer på 17. hul og måtte gå derfra med en dobbeltbogey, blandt andet som følge af et misset putt på 50 cm. Samtidig lavede Ohl en sikker par og Jensen førte nu kun med 1 slag. Ohl lavede også på 18. hul en sikker par, mens Jensen – igen – missede et 50 cm. putt for par og for sejren. Ohl kunne således fejre sin 26. toursejr i karrieren, som vinder af Copenhagen Open 2017, lige 77 netto med Jensen, men med en bedre bagni. Raunstrup fik sikret sig tredjepladsen og sidste plads på podiet med 78 netto, lige med Mike, men med en bedre bagni. Bernhoft, Bomhoff, Slapper og Dubin tog sig af de sidste placeringer i pengene, i den rækkefølge.

Stort tillykke til Ohl, der med sejren nu fører Order of Merit med kr. 200 ned til Kornerup på andenpladsen.

The Board

 

©PGATOUR99 @WEBMASTER