PGATOUR99 Top Bar

RESULT

2017 sæsonen blev skudt behørigt i gang på Fasterbo's enestående links anlæg på en dejlig kølig oktober morgen med lidt bidende vind.

Elleve medlemmerne stillede til start, herunder den forsvarende mester, F. Ohl, som åbnede sæsonen med et snor-lige drive midt i anlægget (som sædvanlig).

Jensen havde taget fejl af 2016 invitationen og ankom for sent, men nåede akkurat sin starttid kl. 9.07, og måtte tage de 2 strafslag det nu koster. Jensen var helt væk de første 5-7 huller, men pludselig fik han fat i spillet og fik lavet et vildt comeback.

Kornerup, Freddie, Røssberg og Bernhoft førte matchen de første 5-6 huller, men pludselig fik Tuck og Thuen gang i noget vildt og ved turnet lå Kornerup, Grünfeld og Thuen på en delt førsteplads. Thuens avancement til en delt førsteplads kom med en enestående hole-in-one på banens 8. hul, et 170 meter par 3 hul. Thuen fik holdt rigtig fint fast i det med efterfølgende bogeys og en enkelt par på 10-13 hul, men 2 dobbeltbogeys og en fire-dobbelt bogey på 16. hul gav Kornerup et stort forspring ned til de nærmeste forfølgere, idet Grünfeld samtidig gik helt ned på sidste 4 huller.Kornerup kunne således, med en fejlfri runde, 76 netto, løfte trofæet som vinder af Åbningsmatchen med en suveræn margin på 5 slag ned til nærmeste i feltet.

Sejren er Kornerups sjette i karrieren og giver samtidig kvalifikation til Plantation Course Event 2018. Stort tillykke til Kornerup med en suveræn sejr og aktuel førsteplads på alle lister.

Thuen fik trods alt holdt sammen på det med 2 bogeys på 17. og 18. hul og sikrede sig en rigtig flot andenplads i Åbningsmatchen. Stort tillykke til Thuen med en stor dag på anlægget, hole-in-one og en andenplads er ikke hverdagskost for fisken :)

Bernhoft fik også holdt fint sammen på det, trods 2 dobbelt-bogeys på 13. og 14. hul og sikrede sig tredjepladsen, og den sidste plads på podiet. Damsbo, Ohl, Jensen, Grünfeldt og Dubin tog sig af de sidste placeringer i pengene, i den rækkefølge.

The Board

 

©PGATOUR99 @WEBMASTER