PGATOUR99 Top Bar

RESULT

Seksten medlemmer stillede til start til årets anden major og sæsonens sidste turnering. Dubin, Ohl, Raunstrup, Lundgren og Mike kom alle godt fra start og førte turneringen omkring turnet.

Dubin i -1. Freddie og Jensen begyndte at give pars hjem og spillede sig frem på de sidste ni huller. En lost ball og dobbeltbogey til følge, på 11. hul, satte Lundgren lidt tilbage i feltet. Raunstrup var midt runden i par (E), kun et slag fra Dubin på førstepladsen og fra den samlede sejr på Order of Merit, idet Ohl samtidig var faldet langt tilbage og lå og rodede rundt nede på 12. pladsen. Raunstrup kom dog ind i en dårlig stime fra 13. hul med et par bogeys og 2 dobbeltbogeys og faldt tilbage i feltet.

Men én mand, Dubin, holdt fast, og kom i klubhuset i even par, 72 netto, hvilket var nok til at vinde turneringen med 2 slag ned til Lundgren i 74 netto. Dubin forsvarede således sin 2015 sejr i TPC og vandt sin 18 toursejr i karrieren. Stort tillykke til Dubin med sæsonen første sejr, major sejr. Dubin kvalificerede sig samtidig til Plantation Course Event 2017.

Lundgren viste også at formen stadig er der, efter hans skuffende resultat i Skotland. Kun førnævnt dobbeltbogey på 11. hul forhindrede ham i at vinde endnu en titel på tour'en. Men med andenpladsen kvalificerede Lundgren sig til Plantation Course Event 2017.

Jensen og Freddie kom stærkt igen, efter en skidt start og avancerede helt frem, Jensen til en podieplacering som nr. 3 og Freddie til en fornem 4. plads. Med Damsbo langt nede i feltet sikrede Freddie sig sit bedste sæson resultat som nr. 3 på Order of Merit, på podiet, siden 2000, hvor Freddie også sluttede som nr. 3. Mike sikrede sig igen et resultat i top 5, og viste han har fundet fornums storspil igen. Det bliver spændende at se om Mike kommer til at være med helt fremme om den samlede sejr i 2017. Raunstrup, Grünfeldt, Røstbjærg og Kornerup tog sig af de sidste placeringer i pengene, i den rækkefølge

Tak for en super dag på Rungsted og Champions Dinner på Beau Marché, hvor sæsonens vindere blev hyldet, Ryder Cup holdet udtaget og hvor Raunstrup blev kåret af medlemmerne som årets PGA'er. En virkelig fornem titel som han kan være stolt af. Sølv tallerkenen (doneret af M. Toft) er fundet frem, vil blive indgraveret og overrakt til Raunstrup under generalforsamlingen.

The Board

 

©PGATOUR99 @WEBMASTER