PGATOUR99 Top Bar

RESULT

Trods et skuffende resultat i sæsonens sidste turnering, TPC, holdt Ohl fast i sin førsteplads på Order of Merit, da Raunstrup ikke formåede at vinde TPC eller at blive nr. 2 med en enkelt closest to the pin.Ohl kunne således til Champions Dinner lade sig hylde da han fik overrakt trofæet som vinder af The PGA Tour, for sjette gang i karrieren, og således nu med lige så mange samlede tour sejre som Lundgren. Ohl der er sluttet som nummer to på Order of Merit de seneste fire sæsoner fik således endelig konverteret det til en samlet sæson sejr, i øvrigt for første gang siden 2009. Ohl's stribe af samlede tour sejre skal findes helt tilbage i 2002, 2003 og 2004 samt i øvrigt i 2007 og 2009.

Stort tillykke til Ohl som skriver sig ind i historiebøgerne som den anden i historien til at tage i alt seks samlede tour sejre. Sejren blev fejret med champagne og tale til Champions Dinner.

Også stort tillykke til Bernhoft der trods afbud til TPC vandt World Rankings 2016 med et average på 3,25 i fire turneringer. Det er anden gang i karrieren at Bernhoft vinder World Rankings.

The Board

 

©PGATOUR99 @WEBMASTER