PGATOUR99 Top Bar

RESULT

16 medlemmer stillede til start i The International på Københavns. Anlægget spillede ekstremt svært på en ellers suveræn sommerdag, med ubarmhjertig rough.

Ohl og Bernie havde deres gameplan klar, og lod driver samt de mindre køller blive i bag'en. 18 jern slag fra tee. Denne gameplan var for Bernie's vedkommende lige ved at bære frugt.

Men én spiller var på dagen bare skarpere end resten af feltet. Finalisten fra World Match Play 2016, M. Ginsborg, havde på dagen fuldstændig styr på sit spil, og kom i klubhuset med en enestående 75 netto hvilket var tilstrækkeligt til at sikre MG sin første toursejr siden 2013, den femtende sejr i karrieren. Med sejren avancerer MG én plads på Order of Merit, således at han nu indtager en aktuel femteplads. Stort tillykke til MG som virkelig er ved at genfinde fordums storform.

Kampen om de øvrige placeringer i top 8 blev ekstremt spændende. Bernies gameplan rakte til en 77 netto og han sikrede sig dermed andenpladsen foran Damsbo med 78 netto på tredjepladsen. Ohl, den førende på Order of Merit kom i klubhuset med 81 netto hvilket rakte til en placering lige uden for podiet, fjerdepladsen. Dubin, Raunstrup, Kosakewitsch og Slapper sikrede sig de sidste placeringer i top 8, i den rækkefølge.

Ohl øgede således sin føring på Order of Merit med kr. 100, og der er således før TPC 450 kr. ned til Raunstrup på andenpladsen. Raunstrup har de seneste 2 turneringer ikke kunnet følge op på sejren i Skotland og det er således blevet til skuffende placeringer, hhv. en ottendeplads og en sjetteplads mens Ohl i samme turneringer har leveret en andenplads og en fjerdeplads. Ohl's tidlige exit i WMP gav ellers en åbning til Raunstrup, men Raunstrup formåede ikke at udnytte denne mulighed, da han efterfølgende tabte til Dubin i kvartfinalen. Men 450 kr. er bestemt muligt at hente til TPC, med forhøjet præmiepulje, 2 closest to the pin á kr. 100, ligesom Raunstrup med et godt resultat har mulighed for at spille sig op i top 3 på Fall Finish. Men det kræver som minimum en top 3-4 placering, afhængigt af om der vindes en eller to closest to the pin samt at Ohl ikke bliver placeret bedre. Ohl har historisk set haft det svært i TPC, så alt er trods alt åbent. Herudover har Freddie en teoretisk mulighed for at vinde med en sejr og Ohl uden for pengene samt Raunstrup i de små penge. Det bliver som altid en ekstremt spændende førerbold.

The Board

 

©PGATOUR99 @WEBMASTER