PGATOUR99 Top Bar

RESULT

Trods en seedning som nr. 8, gik Freddie hele vejen i årets WMP og kunne således med sejr over Mike i finalen løfte trofæet og fejre sin første triumf i denne turnering. Turneringen er af mange udnævnt som en af de sværeste at vinde, idet man skal ramme dagen 4-5 gange i løbet af sæsonen.

Finalen mod Mike på Københavns var bestemt heller ikke en 'walk in the park' for Freddie. Freddie var i store dele af matchen 1 eller 2 nede og kun back to back birdies på 14 og 15, én med et putt holet uden for green og én med et 7 jern fra dyb rough lagt op til en klar på green fra 160 meter, holdt Freddie inde i matchen. Op ad 17. hul var Freddie og Mike all square, men med en lost ball i højre fra tee, forærede Mike en dormie til Freddie op ad 18. På 18. hul lagde Mike den dejligt på green til en 2 meter der blev holet for birdie og matchen gik i omspil. På første omspils hul trak Freddie dog endelig fra med en sikker par på 1. hul.

Stort tillykke til Freddie som skriver sig ind i historiebøgerne som én af nu kun 8 tourspillere der har vundet denne titel. Sejren var i øvrigt Freddies tredje toursejr i karrieren. De to øvrige toursejre kom i hhv. 1999 på Skoldnæsholm og i 2011 på Simon's til Åbningsmatchen i den sæson. Freddie har med sejren distanceret Damsbo i kampen om tredjepladsen på Order of Merit.

The Board

 

©PGATOUR99 @WEBMASTER