PGATOUR99 Top Bar

RESULT

Jensen, der før Nordsjælland Open var uden en turneringssejr i indeværende sæson (mod 4 i forrige sæson), leverede suverænt spil på Helsingør. Med en birdie på 18. hul trak Jensen fra Ohl, som ellers havde ført turneringen efter turnet, og kom i klubhuset med en 76'er. Jensen vandt således i suveræn stil Nordsjælland Open for tredje gang, og sikrede sig således sin tiende turneringssejr i karrieren. Stort tillykke til Jensen, der avancerer på begge lister.

Ohl leverede igen, og sikrede sig andenpladsen. Raunstrup, den nykårne British Open vinder kunne ikke finde samme niveau frem på Helsingør og måtte acceptere en 8. plads. Ohl generobrede således tronen på Order of Merit, og fører nu med 400 kr. ned til Raunstrup på andenpladsen. Bernie sikrede sig med 79 netto en fin tredjeplads. Med til historien hører, at Bernie kun lige akkurat nåede sin starttid og måtte tage 2 strafslag på 1. hul.

Der blev levereret fine præmier fra sponsorteamet (Dubin) og Freddie Fund var i sit gavmilde hunør, med præmier til alle på dagen. Tak drenge og tak en fantastisk dag på Helsingør.

Vi glæder os til at se Jer alle sammen til The International på Københavns efter sommerferien.

God sommer!

The Board

 

©PGATOUR99 @WEBMASTER