PGATOUR99 Top Bar

RESULT

Med total 159 netto på Södra og Norra, (77 netto på Norra) vandt Ohl Scandinavian Masters for tredje gang i karrieren og kunne iføre sig den grønne (blå) jakke. Med sejren udbyggede Ohl sit forspring på Order of Merit. Stort tillykke til Ohl.

Det var ellers Raunstrup der hele dagen lignede en vinder. Raunstrup førte turneringen fra start og til og med 34. hul. Men et trukket 5 jern på 17. hul, over hegnet mellem 17. hul og tee stedet på 16. hul, gav Raunstrup et uspilleligt leje. Flæk out of bounce, og endnu et flæk hen over green efterlod Raunstrup med et 5 meters put for en 9'er. Hullet kostede Raunstrup sejren og formentlig også de næste par dages nattesøvn. Men Raunstrup fik dog trods alt kæmpet igennem 18. hul og med nød og næppe fik han sikret sig andenpladsen, 1 slag foran Kosakewitsch, som spillede rigtig fint på Norra.

Jensen måtte tage til takke med fjerdepladsen. Blandt andet tog Norras 9. hul livet af Jensen, som måtte indkassere en 10'er på det hul. Og med triple, double afslutning kunne Jensen definitivt ikke holde Kosakewitsch bag sig.

Claes fik holdt nogenlunde sammen på spillet på Norra, og kom i klubhuset med en 87 netto, hvilket var nok til en samlet femteplads. Placeringen var dog mere et resultat af hvor dårligt spillerne i nederste halvdel af feltet leverede. Med til historien hører, at der blev hygget og spillet poker til kl. 04 fredag aften. Halvanden times søvn har aldrig rigtig gjort underværker før en 36 hullers turnering.

Damsbo kom hæderligt igennem de sidste 9 huller på Norra og fik sikret sig sjettepladsen, foran Røss, som efter en dårlig stime dobbelt bogeys omkring turnet, fik spillet sig lidt tilbage, dog med en triple på 16. hul.

Thuen satte sig på ottendepladsen og en dejlig Freddie fund, efter en hård dag på Norra med en håndfuld triple bogeys+, mens Freddie, efter en 13'er på 16. hul endegyldigt, med 104 netto, måtte se sig henvist til sidstepladsen. Freddie vandt dog en closest, hvilket betød 100 kr. ekstra i præmiepenge.

Ohl vandt den anden closest og Raunstrup genvandt Bubba, ved at outdrive Ohl med 2 meter på Norras 11. hul.

Tak for en helt igennem suveræn, hyggelig og spændende Scandinavian Masters. Halmstad GK, og Hotel Tylebäck leverede igen de perfekte rammer. Vi glæder os til at komme tilbage næste år.

The Board

 

©PGATOUR99 @WEBMASTER