PGATOUR99 Top Bar

RESULT

Tolv medlemmer stillede til start i PGA Classic på Barsebäcks helt suveræne Masters Course. Et stærkt felt tællende alle spillerne i toppen af Order of Merit, på nær Kongen. Damsbo havde fået styr på sit korte spil og med sine nye sorte Callaway jern leverede han en suveræn runde i 76 netto og satte resten af feltet på plads. Damsbo kunne således fejre sæsonens første, og karrierens fjerde, triumf. Med sejren rykker Damsbo op og blander sig i toppen af listerne, og indtager en aktuel fjerdeplads på Order of Merit.

Freddie havde ligeledes gang i en god runde, men måtte endnu engang tage til takke med en andenplads og stadig kun to toursejre på cv'et.

Nr. 1 på Order of Merit, Ohl, leverede igen et stabilt resultat, trods en noget rodet affære, scoremæssigt, på anlægget og fik med 79 netto sikret sig tredjepladsen.

Kosakewitsch viste igen fine takter og med 79 netto, samme score som Ohl, dog med en dårligere bagni, tog han sig af fjerdepladsen.

Favoritten Raunstrup, kunne ikke helt levere samme lave score som tidligere på sæsonen, men fik dog en hæderlig 80 netto ud af det og en ok femteplads, hvilket dog betyder, at Freddie overtager andenpladsen på Order of Merit mens Raunstrup falder ned på tredjepladsen.

Mike måtte se sig selv ende på sidstepladsen, før første gang i historien, men kunne til gengæld glæde sig over en enkelt Closest to the Pin og således kr. 50 ekstra på Order of Merit, ud over appearance money. Raunstrup fik i øvrigt Bubba med hjem og bærer den i bag'en på Tylösand.

The Board

 

©PGATOUR99 @WEBMASTER