PGATOUR99 Top Bar

PHOTOS



RESULT

Turneringsvinderne + top 3 fra majors i 2015 var inviteret til Plantation Course Event. 5 af de 7 kvalificerede stillede til start på Københavns Golf Klub, som har erstattet Simons som venue for denne specielle turnering.

Dubin bød efter fast tradition på morgenmad i sit residens i Vedbæk. Københavns stod fint, trods den tidlige sæsonstart, ingen rough, og tilforladelige greens, hvilket gav mulighed for lave scores. Trods en lang vinterpause havde de 5 deltagende rimeligt godt styr på begivenhederne, dog kom Damsbo rigtig skidt fra start. Damsbo fik dog fat i spillet i løbet af runden, men kunne ikke indhente de øvrige, og måtte således se selv som sidste mand i feltet efter runden. Jensen, som vandt stort set alle turneringer i forårssæsonen 2015, kunne ligeledes ikke finde tidligere tiders storform, og endte med en hæderlig 83 netto på fjerdepladsen. Dubin sikrede sig tredjepladsen med 81 netto.

I spidsen af feltet var det spændende. Raunstrup og Maddie, som begge har overrasket i 2016 med super runder og rigtig gode resultater til følge, var skarpe på dagen, og kun et enkelt slag afgjorde PCE. Maddie måtte til sidst se sig slået, trods en rigtig fin 75 netto, af Raunstrup, som virkelig har genfundet sit gamle game. Raunstrup kom i klubhuset med vinderscoren 74 netto og kunne fejre sin første triumf i PCE.

Stort tillykke til Raunstrup som samtidig har kvalificeret sig til PCE 2017. Raunstrup henter med sejren ind på Ohl på Order of Merit, og er nu kun 100 kr. fra førstepladsen.

The Board

 

©PGATOUR99 @WEBMASTER