PGATOUR99 Top Bar

PHOTOS



RESULT

På en af efterårets absolut bedste dage blev PGA's sidste turnering i kalenderåret 2015 afviklet i Dyrehaven. 14 medlemmer stillede til start, et felt som talte alle de førende i toppen.

Ohl skulle udbygge sit forspring før formanden igen melder sig ind i kampen, men det var Slapper som viste helt suverænt overblik. Slapper ramte virkelig dagen og sluttede rigtig stærkt af med 5-6 pars i træk. Med en runde i 73 netto satte Slapper alt og alle på plads og vandt Copenhagen med en margin på 3 slag. Slapper der senest vandt på tour'en i 2007, kunne dermed løfte trofæet og fejre sin fjerde sejr på PGA tour'en. Stort tillykke til Slapper som indtager en aktuel førsteplads på World Rankings og en fjerdeplads på Order of Merit.

Ohl startede rigtig godt, men 2 fejl var nok til at sende ham ned på tredjepladsen i Copenhagen Open hvilket dog var nok til at Ohl holder fast i førstepladsen på Order of Merit. Freddie leverede igen et stærkt resultat og sikrede sig andenpladsen med 76 netto, og en aktuel tredjeplads på Order of Merit. Raunstrup leverede igen en god runde og fulgte sin andenplads til Åbningsmatchen op med en fjerdeplads i Copenhagen Open. Raunstrup indtager således andenpladsen på Order of Merit, 300 kr. efter Ohl.

Tak for en fantastisk dag på Københavns, som igen skabte nogle enestående rammer om en PGA turnering. PGA holder nu vinterpause i 4-5 måneder. Vel mødt til forårssæsonen!

The Board

 

©PGATOUR99 @WEBMASTER