PGATOUR99 Top Bar

RESULT

Med en suveræn 75 brutto, 72 netto, satte Dubin alt og alle på plads, herunder Formanden med et enkelt slag, og sikrede sig sejren i årets anden major og The TPC Trophy på legendariske Rungsted. Stort tillykke til Dubin med en flot major sejr og ikke mindst med kvalifikation til Plantation Course Event 2016. Sejren betød at Dubin avancerede til fjerdepladsen på Order of Merit og dermed direkte kvalifikation til Ryder Cup fra denne liste. Flot afslutning på en ellers for Dubin, inden TPC, noget skuffende sæson.

Maddie viste at han stadig har det i sig og leverede en stabil runde, 76 netto, hvilket bragte ham helt på podiet, tredjepladsen, og dermed, ligesom Dubin, kvalifikation til Plantation Course Event 2016, i årets sidste turnering. Tillykke til Maddie, som sammen med en lille håndfuld medlemmer, har formået at kvalificere sig til denne præstigefyldte event.

Dubin blev behørigt fejret til den efterfølgende Champions Dinner, hvor også årets øvrige vindere blev fejret (red. Jensen, Kornerup og Monty), årets PGA'er kåret (red. Monty, tillykke med den fornemme titel) og hvor Ryder Cup holdet blev udtaget. Captains pick tilfaldt Damsbo og Kornerup.

TPC satte et suverænt punktum for en fantastisk sæson. Tak til medlemmerne for en god dag på Rungsted og aften på Beau Marché. Vi ser nu frem mod 2016 sæsonen som skydes i gang på Simon's den 4. oktober 2015.

The Board

 

©PGATOUR99 @WEBMASTER