PGATOUR99 Top Bar

RESULT

Monty sikrede sig den samlede sejr, sin fjerde tour sejr i træk, med en fornem 2. plads i TPC, 76 brutto, 73 netto. Monty har således skrevet et nyt stykke PGA historie ved som den første nogensinde at vinde tour'en fire gange i træk.

Monty måtte i foråret se Jensen spille sig sikkert i front på alle lister ved at vinde de første 3 turneringer i 2015, herunder Plantation Course Event. Men hjemvendt fra 2 måneder i New York, satte Monty alt og alle på plads med sejre i alt hvad han stillede op i frem til TPC, herunder Scandinavian Masters, The International og World Match Play.

Kun Ohl formåede at følge med Monty på Order of Merit, og var den eneste der før TPC havde en reel chance for at true Monty. Men Monty leverede også her spil i verdensklasse, mens Ohl skuffet måtte indlevere et scorekort med en meget uvant 88 brutto, 86 netto, hvilket henviste Ohl til en 14. plads i TPC.

Monty's sejr i 2015 endte således med at blive overbevisende og med mere end 1.000 kr. ned til Ohl på andenpladsen. Stort tillykke til Monty med en enestående præstation og en rekord som bliver mere end svær at slå. Den fjerde toursejr i træk var dog ikke den eneste rekord Monty stod for i 2015. Tre turneringssejre i træk, herunder back-to-back sejr i World Match Play, 31 turneringssejre i karrieren og bedste brutto average i sæsonen - 79,50 brutto avg., sidstnævnte en stat som Ohl ellers har siddet på historisk.

Det har på alle måder været en vild 2015 sæson og fire vilde sæsoner i træk for Monty som har spillet sig i front på alle lister. Det bliver spændende at se om Monty kan holde den kørende, eller om der i kommende sæson er nogle nye som kan gå ind og sætte en stopper for Monty's dominans.

The Board

 

©PGATOUR99 @WEBMASTER