PGATOUR99 Top Bar

PHOTOS



RESULT

På en solbeskinnet fredag eftermiddag mødte et dusin raske PGAere op, til årets næstsidste turnering, på det forrygende dejlige og links-tro golfanlæg på Falsterbo. For at bidrage til autenciteten i det naturtro linksmiljø, havde den store skaber, eller Henrik Voldborg, skruet helt op for blæseren, således at der måltes (mindst) 25 m/sek middelvinde - i det skotske havde man kategoriseret dette som ”galeforce winds” og det er ikke så lidt (skulle jeg hilse og sige).

Første hul, på dagen spillet 410m, par 4, med en sidevind der ville få Donald Trumps paryk til at lette mod Øresund (med OB langs hele højre og en allé af hyben buske i venstre) skulle vise sig at være reglen og ikke undtagelsen for hvordan banen skulle spilles i dag - svært - ville være en underdrivelse på niveau med at sige at Tiger Woods kun har givet finger til en enkelt krage.

Første bold lagde ud med at smide to baller i knæhøj rough i venstre, med sidste manden Røss – der tog sigte over taget på sin BMW ca. 15 meter over OB i højre, og på hans helt unikke måde, hookede sin ”følte” driver fra p-pladsen over til midten af fairway. Det siges at Butch Harmon måtte tage en 8-9 Tylenol efter at have set en kort sving video fra Mr. Røssberg.

Det gode for alle var at forni spillede lettere end bagni og vinden på ingen måde løjede af i løbet af aftenen. Det skulle blive en lang dag på kontoret – men for at blive i den fortærskede kliche, vil jeg dog sige, at det svarede til at arbejde over, siddende på sit kontor med havudsigt og diktere til sin blonde PA fra Playboy Mansion.

De få meldinger der indløb i løbet af runden var ikke gode. Folk kæmpede for at holde sammen på den sidste bid af deres golf værdighed. Slapper udtalte ”på de tre sidste huller var min målsætning ikke at miste min sidste bold i bag'en”. Berni sagde "der er ingen grund til flere udlandsture, vi tager bare en tur til FGK" (hvilket der bestemt er noget sandhed i). Og så var Søren J sur - ingen fandt ud af hvorfor, specielt ikke fordi samtlige tolv PGA var ude med iPhones og pandelygter og lede efter hans bold på 18'ende. Det skal dog siges at Jensen var under et stort pres, hans OoM placering taget i betragtning. Thuen på det anden side var i godt humør (og han skal jo også snart giftes, stort tillykke fra PGA!) og selv da han havde et putt for sejrene på 18. der blev misset, var der ingen skår i glæden, Thuen elsker PGA (red. det viste sig at man ved en nærmere fintælling fandt frem til at Fisken var et par slag fra sejren…)

Men hvem løb så med æren og alle de mange dollars til OoM - ja det gjorde Freddie (næsten), som spillede sig ind i almanakkerne med en imponerende 80, cementeret ved et drænet 10 meter par putt på 18. Flot andenplads og som hans kone supplerede; 2erne er da også lidt frække!! Meget enig, mener skribenten af dette indlæg.

Nr. 3 blev ikke uventet Robert Trent Jones Bernhoft Jr. som jo kun befinder sig godt på ”lækre” baner.

Vinderen blev den hjemvendte ”journeyman” Monty som med en 78 netto tøjlede vind og vejr bedst, og som nu fører OoM med mindste margin inden vores afsluttende flagskibsturning TPC d. 5. september på Rungsted.

Bestyrelsen kan kun på det aller aller varmeste opfordre folk til at møde op til årets sidste turnering, for der findes ikke noget bedre, end at iføre sig trøjen med det grønne PGA logo - men som det gamle ordsprog siger "man kan trække hesten til truget, men man kan ikke tvingen den til at drikke"!

Falsterbo GK var en enestående oplevelse og bestyrelsen kan i fuld enstemmighed sige at vi er tilbage igen næste år - og det ved jeg vores 12 medlemmer fra i fredags glædeligt vil istemme.

Nyd livet og nyd golfen,

Vi ses d. 5. september til TPC.

The Board

 

©PGATOUR99 @WEBMASTER