PGATOUR99 Top Bar

PHOTOS



RESULT

PGAs første mandagsrunde skulle vise sig at blive én de færreste glemmer foreløbig – og dette, vil jeg skynde mig at sige, skyldes kun de gode stunder. På en forårsdag af de absolut bedre mødte sytten glade og forventningsfulde medlemmer op, på et royalt anlæg, der på alle måder viste sig fra sin fornemmeste side – man kunne næsten gå så langt som til at sige, at selv Dronningen havde givet et anerkendende vink, var hun kommet forbi i kareten.

Al snak om hvorvidt dag og tidspunkt var velvalgt, forstummede fuldstændigt, da medlemmerne stod på rangen og slog kvik-hooks og jordtrillere mod solen, med Dyrehaven som et malerisk bagtæppe.

Efter en kort intro fra Formanden på første tee, lagde Kussen for med en sand perle med fem-jernet, og lagde sig kun få cm. fra kæppen – et slag der fik alle 17 mand til at tænke "hold nu op det sving sad smukt på toppen" og "havde Kussen virkeligt udviklet endnu mere muskelmasse henover vinteren?". Til sidst kan vi bekræfte at Fitness.dk har oplyst at ”Gdansk” nu har fået Tyndfed kortet – den absolut højeste anerkendelse der gives til levende medlemmer.

KGK stod for årstiden superflot, med hurtige (meget hurtige) greens og fine fairways. Vinden var ikke den store faktor og roughen var ganske medgørlig, så mulighederne for at sætte et lavt tal i klubhuset var i særdelshed til stede. Spørgsmålet var nu blot hvem der havde spillet med sig...

Suppleant Suppleanten havde bypasset den normale beslutningsproces (der faldt en behørig skideballe fra Første Suppleanten) og opfordret medlemmerne til at bruge en ny golf app, som gav alle (såvel spillende som ikke) mulighed for at følge live scores, som de blev registeret under runden. Det var faktisk en super fin feature at have med rundt og er bestemt noget vi fra bestyrelsen side vil opfordre til at man får installeret – dog vil den ikke erstatte det almindelige scoreskort. Man kan også gøre som Jonsen og kun opdatere efter 1. hul og på den måde ligge først i -1 under hele runden :)

Da folk sad i klubhuset efter 4 timers golf (Human Rain delay, Besserwisser og Jon Bon Jovi i 4.45) og kunne dufte Richards hjemmelavede stegt flæsk med garni, var det som at sidde blandt en flok lottovindere - alle var ovenud glade og begejstrede for runden - og havde det ikke været for de indleverede scorekorts, var alle sgu vindere! Undtagen Juul der så meget sur ud – tror det var noget med at han kun havde skudt 976 duer i Maradona-land.

Raunstrup lignede længe en vinder, idet han kom ind i en fantastisk 73, to slag foran libaneseren som var rundt i 75 – endnu en score der normalt ville vinde en PGA turnering – men altså ikke i dag, desværre. Men både Slapper og Raunstrup avancerer markant på OoM og WR og har nu begge spillet sig i position inden vi går ind i Fall Finish og de næste store turneringer.

Vinderen blev ikke uventet - the man on a mission - Hr. Søren Jensen. Jensen har nu vundet 3 turneringer i træk og fylder nu forsiden af pgatour99.com - det kan man kalde fuld dominans! SJ fører begge lister komfortabelt og er manden der nu vil blive jagtet af alle, men med en 71 netto (årets absolut bedste score) skal folk stå tidligt op, hvis der skal skabes spænding i toppen af OoM.

Dagen blev afsluttet med fællesspisning i KGKs fine kantine – det var en af de dage hvor man virkelig følte at den gamle PGA ånd var tilbage - folk var stolte af at være medlem af PGA og nød den helt UNIKKE følelse det giver at bære vores historiske logo på brystet. Bestyrelsen sad tilbage med en stærk fornemmelse af at vi havde vendt en side i bogen, og kan nu med stor optimisme se frem til større tilslutning og et endnu stærkere engagement. Det er fandeme en dejlig fornemmelse!

Tak til sponsorteam Juul & Jonsen for fine gaver. Until we meet again – play golf and enjoy life – for nu er det Major tid og Scandinavian Masters er næste stop i programmet.

Vi glæder os!

The Board

 

©PGATOUR99 @WEBMASTER