PGATOUR99 Top Bar

RESULT

Det sædvanlige adrenalinkick indfandt sig hos samtlige medlemmer, da sæsonens tredje turnering, kalenderårets første, blev behørigt afviklet på Barsebäcks suveræne Masters Course i let vind og fuld sol. Tolv tourspillere stillede til start i PGA Classic, herunder naturligvis de førende spillere på Order of Merit.

Jensen indfandt sig rimelig nonchalant på anlægget 20 minutter før tee-off, og man kunne se selvtilliden lyse ud af Jensen som før PGA Classic har vundet 2 af sæsonens 3 første events. Ohl, som før PGA Classic førte Order of Merit, dog med samme indtjening som Jensen, var af naturlige årsager storfavorit til at tage sejren. Ohl har vundet kalenderårets første turnering på Barsebäck de seneste 2 sæsoner. Monty som skuffede til PCE var naturligvis den tredje storfavorit, netop hjemvendt fra Afrika, hvor det dog kun blev til 9 huller på 10 dage, langt under vanlig træninginterval.

Ohl startede stærkt med birdie på 1. hul og fulgte denne op med back to back birdies omkring turnet. Ohl lignede således en mand der skulle gentage successen fra de forgangne sæsoner. Jensen leverede igen stabilt spil omkring handicap, og Monty drænede som sædvanlig alt på og omkring green.

Men det var Jensen som igen holdt fast og han kom således i klubhuset med en suveræn 74'er netto, og var således club house leader foran Monty som fik sat en god 76'er netto med kun 29 putts på runden.

Ohl var stadig på anlægget, 2 over par efter 16. hul og lignede en mand der ville komme i klubhuset med en 72'er netto. Men en lost ball på 17. hul og den provisoriske på stien, betød en triple bogey på 17. hul og med en bogey på 18. hul smed Ohl sejren væk og i hænderne på Jensen. Ohl sikrede sig dog andenpladsen foran Monty med bedre netto sidste 9 huller.

Jensen kunne således løfte trofæet og fejre sin tredje toursejr i indeværende sæson ud af fire mulige. Kun Bernie og Monty har tidligere i hhv. 2014 og 2012 formået at vinde 3 slagspilsturneringer på én sæson.

Jensen indtager nu, for første gang siden april 1999, hvor Jensen vandt den første PGA turnering på Furesøen, førstepladsen på Order of Merit, med 200 kr. ned til Ohl og 400 kr. ned til Monty.

Bernie, Damsbo og Raunstrup viste også fin form, med runder i hhv. 78, 79 og 80 netto og sikrede sig 4-6 pladsen, i nævnt rækkefølge. Chrille leverede også en fin runde i 80 netto og sikrede sig 7. pladsen foran Kosakewitsch som nappede den sidste placering i pengene, 8. pladsen.

Formanden forestod præmieoverrækkelsen og takkede for en fantastisk dag på Barsebäck. Tak til sponsorteam Bernie+Dambso for gode præmier.

The Board

 

©PGATOUR99 @WEBMASTER