PGATOUR99 Top Bar

VIDEO



RESULT

Solen skinner fra en skyfri, men iskold, marts himmel, fuglene er i gang med at smide rusten fra deres vinterstemmer, rhododendronen strækker sin purpurfarvede skud mod solen og alt ånder fred og ro. En kat strækker poterne imens den spadserer hen over indkørslen.

Smilet breder sig i søvne, først mod højre øje, så mod venstre. I kender det allesammen; det er PGA-dag!

En yderst eksklusiv og nøje udvalgt skare af pgatour99 medlemmer kvalificerede sig til dette års PCE, på Simons motocrossbane. Seks styk for at være præcis; Lund, Jensen, Damsbo, Dubin, MG og Ohl.

Som altid startede dagen med en deluxe breakfast i The Dubin residence. Fruen i huset havde valgt at skifte de kolde Vedbæk-morgener ud med mere luksuriøse omgivelse på New Zeeland, Så hr. Dubin var alene med tre børn. For normale mennesker ville dette have medført en vis stress, men morgenmaden var som altid en udsøgt fornøjelse, med hjemmebagte fuldkornsboller og smørcroissanter. Ingen smalle steder her!

Efter de obligatoriske røverhistorier (Lund er forelsket, Oliver har fået karantæne fra Tinder, Jensen vader ikke i fitte, MG vil være fodboldtræner osv. osv.) blev kursen sat mod Simons, der vanen tro skulle danne rammen om PCE.

Det blev en kort fornøjelse.

Den yderst sympatiske kioskejer, Niels (han har tidligere solgt Seven-Seas skjorter i Magasin), kunne fortælle os at BANEN VAR LUKKET OG I MÅ FINDE ET ANDET STED AT SPILLE. Tak dit æg, vi glæder os til at komme igen.

Gode råd var dyre. Men som altid findes der et sted man kan vende sig mod når stormen raser. Et sted, hvor generationer af overskud, har henlagt mange timer for at nyde det ypperste moder natur har at byde på, i det ganske danske land. Det royale anlæg, Københavns Golfklub.

Et par opkald, og alle slæder var vendt med Klampenborg. Og en dejlig golfdag kunne begynde.

Mike startede frisk og frejdig med et lille skænderi med Jørgen Thor-Jensen, hvor sætningen "du er jo syg i skalden", blev sagt et par gange. Vi andre skylder nok Mike en tak for at vi kom ud før denne Thor-Jensen.

Men ud kom vi, og det blev en blandet omgang. Hurtigt gik rygterne "Lund er helt væk (sikkert 3 over par på dette tidspunkt)" - "Jensen bliver svær at fange" - "Ohl er pisse heldig" osv. osv. Alt var som det har været siden 1999. For de fleste var dette første gang siden oktober at køllerne blev støvet af og scores var ikke prangende på for-ni. Stille og roligt fandt folk dog rytmen og slut resultatet blev for en del, ganske hæderligt.

Sjettepladsen blev overraskende nappet af Dums, der med 36 over par (107 brutto) nok skal vende range en gang (mere) inden PGA Classic til april.

Femtepladsen blev indtaget af PGA's svar på Hootie Johnson, Formand Lund. En sløj, sløj 87'er brutto, var nok ikke hvad den forsvarende mester havde håbet på. Kender man Lund, ved man dog, at dette nok var en engangsforeteelse og at han igen vil stå skarpt til Barsebäck.

Fjerdepladsen røg til PGA's tøj-pusher aka Meter-Varer-Ginsborg (78 netto).

Tredjepladsen tog Dubin sig af (77 netto).

Således skulle de sidste to placeringer fordeles mellem den Lille Mand fra Vedbæk og Ebba's ex, Søren Jensen.

Her måtte den lille mand strække våben, til trods for en runde i 77 brutto/75 netto. Ingen kunne nemlig stille noget op mod Jensens stærke 74'er netto. Jensen forsætter således hvor han slap i 2014 og må igen i 2015 regnes for contender i den absolutte top. Stort tillykke med den syvende sejr!

En speciel tak skal igen lyde til Dubin, der ikke alene arrangerede lækker morgenmad til alle, men også qua sit hverv som bestyrelsesmedlem i KGK, sørgede for gratis greenfee for sine medspillere.

Sæsonen er i gang, og vi glæder os til at se jer alle til PGA Classic d.11. april.

På vegne af The Board
Suppleanten

 

©PGATOUR99 @WEBMASTER