PGATOUR99 Top Bar

VIDEO



PHOTOS



RESULT

Ti brave sjæle trodsede en truende vejrudsigt og mødte op til The International 2014 på Falsterbos fortrinlige anlæg. Man kan aldrig helt stole på en vejrudsigt (tænkte de fleste nok), men at den artede sig dårligt var trods alt uventet. Dagens turnering blev derfor, helt berettiget, døbt ”European light”.

Det gav dog nogle få fordele - vi havde Falsterbo GK helt for os selv fra kl. 07:45 til 18:00. Det eneste tegn vi fik på at der rent faktisk var medlemmer i klubben, var en lokal to-bold, der susede igennem – slog bolden 20 cm over jorden og svarede behørigt til vejrforholdene: "Ja i dag blåser det vel dobbel så mycke som normalt!”

Det var en brutal day for golf - bolden lå ikke stille på green når der skulle puttes, og det regnede så meget at selv Fred Astaire stoppede med at synge. Specielt ved hullerne langs vandet og i modvinden var forholdene så ekstreme, at Dubins hue fra The European ikke var eneste reminder fra den tur.

Det gav dog nogle fantastiske scenarier på de enkelte huller. Her et par af de lettere prekære: Mike G AKA Rene jeg føner mit hår 2 timer dagligt Friis slog på 11. 140m. par 3 hul – en fuld Diablo 5 kølle i suppen - og tænkte "nu tager jeg det største værktøj frem" og sender en aggressiv driver halvvejs i suppen. Kom heldigvis over i tredje hug og fik en 9er. Det gjorde resten af førerbolden så i øvrigt også – undtagen Søren Jensen som slog en kæmpe driver, der vel slicede 30 meter op til en 2 meter. Sådan vinder man golfturneringer. Der var flere slag på 80 meter ind, hvor der fægtedes med 5, 6 og 7 jern. Et par fem hul krævede driver, spoon, spoon, 3 jern for at give et langt par put (e.g. Raunstrup ved 13. hul).

Vi havde dog 45 min. under halvtag til frokosten og den blev nydt til fulde - folk hyggede sig virkelig. Det er som om, at de her oplevelser skaber minder og det giver en stærk fælleskabsfølelse at være sammen om at klare elementerne - så spørger du de 10 fremmødte, så tror jeg de vil huske The International 2014 - og det er jo smukt for PGA og medlemmerne.

På anden runde stod det klart at der var to der var lidt bedre end de andre; C. Dubin & S. Jensen. Dubin i sit sædvandligt rolige, knivskarpe gemyt - og Jensen med sine store følelser og glædesudbrud, som tydeligt viste hvor meget han ville vinde og elsker PGA. Og det var måske det, der i sidste ende var loddet på vægtskålen - for golfen var excellent fra dem begge.

Der var på denne vanskelige golfdag nogle få men mindeværdige slag. En af disse kom fra Tuck, som ud af den dybeste bunker på hele banen (18) tørt nappede den perfekt op fra et nedafbakke leje, tre hop og midt i koppen - for en strålende par. Det slag glemmer han nok ikke lige foreløbig.

Med sejren kan Hr. Jensen nu tælle 5 Tour Victories og melde sig klar til Ryder Cuppen. Og med en tredjeplads på OoM er Jensen nu også med i kampen om at vinde touren. Det holder sikkert Ebba vågen på deres 10 timers flyvetur til Miami (Søren fejrer jo sejren med manér).

Nu ser vi frem til årets største turnering på Rungsted, TPC, hvor de sidste brikker falder på plads til Ryder Cuppen - men året slutter jo heldigvis ikke her, da både Nordsjælland Open, Copenhagen Open, Champions Dinner og meget andet venter de gode medlemmer.

Et stort år der bare bliver ved og ved. Det er da dejligt :) Vi ses lige om lidt.

The Board.

PS. Claes – ta' lige The International trofæet med til TPC.

 

©PGATOUR99 @WEBMASTER