PGATOUR99 Top Bar

PHOTOS



RESULT

Et smalt men stærkt felt var mødt forventningsfuldt op til morgenmad hos The Lundgrens i Plantagen. Det så ud til at morgenmaden og hyggen indfriede forventningerne - nu var det så spørgsmålet om golfen kunne gøre ligeså.

Som udgangspunkt var dét på mange måder svært for Asserbo, da de fleste havde Carnoustie, North Berwick og Gleneagles for deres indre øje - men vores klassiske PGA track levede nu alligevel op til sit fine renomé. Dette i særdeleshed i kraft af fine forbedringer. Særligt var tredje hul blevet væsentligt forbedret, idet man havde eleveret tee-stedet og placeret tre taktiske bunkers i udslagslængde. En meget fin forbedring. Banen stod ellers i glimrende stand med gode greens, så spørgsmålet var vel mere: havde PGAerne taget deres nyudklækkede skotske evner med sig til det danske sommerland?

Over en bred kam må svaret vel være NEJ. Måske var der gået sommerferie i den allerede, eller måske var Asserbo bare en for svær test :)

Ved udslag på 1st var der flere der valgte at tage det store træ i venstre med i spil, men det er også den forbandede måttes skyld, ik?!

Når dét er sagt, så kom der faktisk flere gode runder i bogen på denne dejlige sommerdag. En af de helt store overraskelser (også for ham selv tror jeg) var C. Thuen aka Fisken, som i en inspirerende 78, længe sad i klubhuset med den vindende score. Vi skal tilbage til 1999 og Himmerland Championsship for at finde Fiskens sidste sejr, så det var lidt af en bedrift. Flot flot flot! Også Chrille G viste fin form, antageligvis takket være turen til Skotland, hvor han fik spillet mere golf og slået flere slag end hele sidste år. Således kunne G-streng navigere sig rundt i stærk stil og spille sig frem som femtebedste mand i feltet. Kornerup der på trods af to strafslag (nærmest obligatorisk for Peter i Asserbo) fik dog kæmpet sig bravt ind i pointene som nummer 7. Ohl blev nummer 8 og var ikke glad :)

En ny sejrsikker mand er så småt ved at være en top tre faktor i alle turneringer – og selv den uopmærksomme læser må snart have bemærket at O. Damsbo er med hvor det sner, ved næsten alle turneringer. En anden plads blev det til i denne CCC og Oliver er nu for alvor med i kampen om det helt store trofæ – Order of Merit 2014. Han er nu nr. 3, kun få hundredekronesedler efter de førende.

Nr. 3 blev Monty der således konsoliderede sin plads som nr. 1 og derved også vinder Spring Finish foran Ohl og Dubin.

Vinderen blev - ikke uventet for CCC turneringen – Mr. Christian Dubino. Den elegante golfer der med sit rolige gemyt lod køllerne tale. Med en 76 (og en bedre bagni) var det nok til at vinde det gamle Nipling jern og æren at kalde sig dobbelt CCC mester. Dubin flyver op af listerne og er nu, med relativ sikkerhed med til Ryder Cup. Dubin er desuden kvalificeret til sin egen morgenmad under PCE og kan i det hele taget holde sommerferie med et stort smil på læben.

Det håber jeg så også alle i andre kan - for det har på alle måder været en første halvdel af sæsonen, som både på oplevelser, golf og intensitet kan skrive sig ind som en af de bedste i PGAs historie.

Det er unikt – så KOMBARDO til Falsterbo d. 17 august.

God sommer!

The Board

 

©PGATOUR99 @WEBMASTER