PGATOUR99 Top Bar

VIDEO



PHOTOS



RESULT

På årets første rigtige forårsdag åbnede PGATOUR99 sin 16. sæson.

Solen skinnede fra en skyfri himmel og det blæste kun en mild brise, da de første mellemleder-biler trillede op af indkørslen hos vores morgenmadsvært C. Dubino & hans altid imødekommende familie. Der var dækket med alt tænkeligt hjemmebag - fra croissanter til frisklavede smoothies – en himmelflugt af overdådighed, som kun klædte et hold ægte vindere (og én enkelt skrivebordssejr). Der blev virkeligt hygget igennem - det var nærmest som at se et afsnit af ”Forsvundne Danskere” da Mike genså Dumsbo og de løbende kunne omfavne og snakke stretchkvaliteter og realkredit-investeringer... Smukt!

Efter en strålende brunch og en lille forsinkelse på anlægget, da de fire københavnere insisterede på at parkere ved Nybrogård for at gå deres sædvandlige 500 meter op til klubben, kunne vi endelig mødes og starte årets PGA sæson.

Berni lagde ud med et dejligt drive, med en rytme og elegance der nemt kunne have fået ham ud som Honorary Starter med Arnie, Gary & Jack... Sæsonen var i gang!

Alle spillede fortrinligt, undtagen Roy (det var ham der ikke blev spist af løven) som var 9 over. For at gøre hele oplevelsen endnu bedre, stod en fuldt drægtig Hr.Jensen på 9. hul med Twix og små kakaomælk til alle - det er fandme god stil og en svær mand at komme uden om som årets PGAer.

Ohl var i 2 over, Dubin i 3 og ellers lå det meget tæt helt ned til 7. mand (som bekendt ikke fik noget med hjem).

Bagni er blevet væsentligt smukkeseret og er god i test - også for denne flok 2013-vindere - så der blev ændret en smule på rækkefølgen på de sidste ni.

Da alt var blevet gjort op var sidste mand Mike G, der ellers havde spillet en god forni, men stress og et par dårlige slag havde desværre ikke gjort ham noget godt og han endte på en 7. plads i 86 netto.

I pengene på en 6. plads kom Dubin i 82, som ellers, efter en strålende forni, måtte indkassere en 10er på 12. og derfor faldt tilbage i feltet.

På 5. pladsen fandt vi Berni, der desværre ikke helt kunne følge sit flotte drive på 1st op med 17 gode huller; en 82 og en 100-krone seddel på OoM.

Fjerdepladsen faldt til Maddie, som kæmpede sig flot tilbage fra en sidsteplads efter forni, og i øvrigt skal roses for at komme til sign-in og i den rigtige uniform.

På podiet finder vi Hr. Dumsbo, der godt kunne være løbet med det hele, men en dårlig afslutning på 17. & 18. satte uheldigvis en stopper for dette. Men Dumsbo lægger fra i 2014 som han slap 2013 - en stærk kandidat til RC, OoM, WMP, WR og alle andre forkortelser...

Ohl, spillede helt som han forventede dårligt golf og kunne ikke klare mere end en 79 brutto, 77 netto - ta' dig nu samme og glæd dig over dit ualmindelige talent - FLOT spillet!

Vinderen blev for 24. gang i PGAs historie Monty Lund, der nu går benhårdt efter at vinde touren for 3. gang i træk (han er efter sigende blevet set opsætte en bivuak bagved Lunden - så tror han mener det!

Vi glæder os til at se Jer alle til Åbningsmatchen - det bliver en forrygende sæson!

The Board

 

©PGATOUR99 @WEBMASTER