PGATOUR99 Top Bar

PHOTOS



RESULT

På en fantastisk solskinsdag, og efter en overdådig morgenmad hos Michael Ohl, stillede 19 tourspillere til start i sæsonens sidste turnering og til sæsonens anden major – Tour Players Championship, TPC at Rungsted.

Anlægget stod snor lige, og med stort set ingen vind var betingelserne for sæsonens største og mest traditionsrige turnering fuldstændig optimale. Ryder Cup kvalifikationen var næsten givet på forhånd og kun Monty og Ohl var med i kampen om den samlede sejr. Der kunne således spilles frit i resten af feltet, hvilket Damsbo udnyttede. Damsbo gik en suveræn runde, hvor der specielt til sidst blev lavet mange pars og ingen fejl. Damsbo kunne således indlevere en 75er netto og var club house leader med 8 spillere tilbage på anlægget.

I næstsidste bold var ingen i nærheden af den score, men i førerbolden var Langfeldt og Bernhoft meget tæt på. Bernhoft fik dog ikke omsat sit ellers gode approach til en birdie og blev noteret for en 76er netto. Claes lå i forkant i 2, men et grimt chip i bunker og et dårligt bunkerslag efterlod Claes med muligheden for at 2-putte for sejren. Men det korte putt blev brændt og en bogey på 18. betød at Claes blev noteret for en 75er, men med en dårligere bagni end Damsbo.

Til Champions Dinner kunne Damsbo således lade sig hylde som major vinder, Damsbos kun anden toursejr i karrieren. Sejren betød, at Damsbo sluttede året på en fornem 6. plads på Order of Merit og betød samtidig kvalifikation til Plantation Course Event 2014. Stort tillykke til Damsbo med major sejren og med en rigtig god PGA sæson, den bedste i karrieren. De øvrige resultater fra TPC kan ses under results.

Champions Dinner blev vanen tro afholdt i forlængelse af TPC, i år på en fuldstændig fantastisk location – Beau Marché. Sæsonens tourvindere blev behørigt fejret, formanden leverede en pragttale og en opsang til medlemmerne, årets PGAer blev kåret og Ryder Cup holdet annonceret, akkompagneret af suveræn fransk mad, god rødvin, champagne, kolde øl, kaffe, og hyggelig stemning blandt de 20 der deltog. En fantastisk dag i selskab med fantastiske golfspillere og venner, Danmarks ubetingede bedste golfforening.

Stort tillykke til Ohl som af medlemmerne blev kåret som Årets PGAer. Ohl fik overrakt et meget fint sølvfad hvor de tidligere vinderes navne var indgraveret. Tak til Mads Toft for initiativ og donation at dette flotte trofæ.

Endvidere stor tak til Dubin, som overbragte bestyrelsen foreningens første flag, med vores logo. Vi glæder os til at se det på diverse anlæg i fremtiden.

Endelig, stor tak til suppleanten og formanden for arbejdet omkring vores kommende tur til Skotland, som blev præsenteret til Champions Dinner. Der venter foreningen en kæmpe oplevelse når vi i Juni 2014, igen tager til de britiske øer, denne gang Skotland, for at spille 3 top-hundrede baner, herunder den kommende vært for Ryder Cup 2014.

The Board

 

©PGATOUR99 @WEBMASTER